wrócił jak bumerang temat "pustości" na forum LOB. Otóż drodzy państwo, forum LOB jak i strona LOB - LOS OMEGAS BESTIALES są TYLKO i WYŁĄCZNIE do wymiany informacji o samochodziku OMEGA - to po pierwsze. Posty o charakterze kretyńskim będą usuwane z premedytacją i nieodwołalnie. Debilne uwagi "czemu tu tak pusto" podkurwiają mnie podwójnie, temat był wałkowany wałkiem rozrządu na III zlocie LOB. Kto nie był - sporo stracił. Forum LOB powstało żeby odbić sie od spamu wielokrotnie pojawiającego sie na OKP i nie zależy mi na 100 postach dziennie, przez to forum jest czytelne i raczej brakuje na nim idiotyzmów.
Jednocześnie uważam że LOB są elitarni ( przez wzglad na furę ) ale nie jesteśmy niedostępną elitą! Każdy nowy posiadacz omy jest traktowany tak samo. Żeby nie było niedomówień - bardzo lubię ( virtualnie
Ostatnia uwaga to nabijanie gwiazdek, jeżeli komuś pasi to jego bajka na FSO widziałem klientów po 3000 postów - może mają cos do powiedzenia, nie wnikam, dało sie jednak zaobserwować że na forum OKP co niektórzy pieprzą takie brednie byle napisać jeszcze jednego posta.
Forum LOB nie ma osobnej listy członków po to aby nie wprowadzać zamieszania i kolejnego zapisywania sie. Profile przenoszą sie z OKP i innych list dyskusyjnych na motonews.pl. Otrzymałem kilka maili z prośba o zapisanie sie do KLUBU omegi. Panowie ( i Panie jeśli takowe się zdarzą ) nie ma KLUBU omegi, jesteśmy BESTIALES i to nam wystarczy, nie będzie numerów, legitymacji, ręczników, skarpet i koszulek LOB.
Niebawem bedzie tylko i wyłącznie naklejka zalana plajstikiem ( takim jak znaczek opla na masce A ) której TEŻ NIE MA OBOWIAZKU PRZYKLEJAĆ. można ją przykleić pod maska silnika albo na dupie jak to komuś odpowiada.
spotykamy sie na LOB PARTY koło BEŁCHATOWA i TAK ZOSTANIE, wtedy każdy z całej Polski ma równe szanse odległościowe, bo to prawie środek naszego kraju ( Młody ma szanse większe
uff
pzdr
---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++---
>>> www.urg.prv.pl <<<