| « Poprzedni | Nastpny » |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Pozy/Szczytno | Jak w temacie |
Phantii LOB NET MEMBER Opel Omega Wrocaw | on ma 3.2 do omegi.
gg : 4837222 |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Pozy/Szczytno | Dziki , wiem juz rozmawiaem. Ale nie dam za silnik bez osprztu 3,4 ty. Po prostu mnie nie sta na taki rarytas. |
7gsi LOB MEMBER wie |
znaczy ma zoty tok? albo 6 ? |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Pozy/Szczytno | No ceny s cokolwiek dziwne, 2,5 kosztuje 1500-1700 pln, 3.0 1800-2200, ale 3,2 powystawiane po 3200 w gr. Co prawda alegrowicze oddadz bez osprztu 2800. |
Phantii LOB NET MEMBER Opel Omega Wrocaw | nisetety prog cenowy dosc spory. sam dalem 3600 za 3.2 :/
trudno ze nie wyszlo z transakcji ale licza sie checi ![]() |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Pozy/Szczytno | Dla porwnania Ilku za 3,2 vectrowe z katalizatorami i misk da rok temu 2 ty |
7gsi LOB MEMBER wie |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Pozy/Szczytno | 3.0 to ja mam swj, z zewntrz w gr wchodzi tylko 3.2 za rozsdn kas. |
serek_elite LOB NET MEMBER Huntingdon |
jak to jest rozsadna cena ?? czy interesuje ci goly silnik czy z osprzetem na kiedy potrzeny ci ten silnik?? |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Pozy/Szczytno | W poniedziaek rozbieram swoje 3.0 i jeli przejdzie pozytywnie weryfikacj to go zrobi na cacy za ca. 1500pln.
Cena realna za silnik z vectry bez kolektorw to 2700-2800, wic nie bardzo rozumiem jak mona da za silnik 3,2 3600 pln? Ja liczyem ze kupi taki silnik za ca.2,5 ty. Ja szukaem czego poniej tej ceny bo liczyem si z tym e i tak trzeba bdzie co dubn. A jeli mam da okoo 3ty z przesyk za niewiadom to wol robi swj. |
serek_elite LOB NET MEMBER Huntingdon |
w przyszlym tygodniu powinienem miec 3.2 z omegi wtedy bede pisal konkretnie co i jak. |
grain LOB MEMBER eSSS 8 chojnice | A moe cu takiegoKLIK |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Pozy/Szczytno | ![]() |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Pozy/Szczytno | Nieaktualne. Zrobiem swj.
|
| « Poprzedni | Nastpny » | |