Kolejna i podejrzewam nieostatnia prośba o instrukcje obsługi Ch. 800 pc lub pe( w ksiazce gwarancyjnej nie jest wyraźnie napisane) Od miesiąca jestem szczęśliwym ??????? posiadaczem Ave rocznik 2000. Kupiłem ja bez instrukcji do challengera wiedząc co dzieje sie z po naciśnięciu przycisku oznaczonego I i II, co oznacza III właściciel nie wiedział. Toyota ta miała przerysowany bok i w sobotę 26 oddałem ją do lakiernika, będąc jednak przy niej prawie cały czas. Niestety na chwilę musiałem wyjść, zostawiłem kluczyk ten szary, Po odjeździe od lakiernika w ten sam dzień stwierdziłem, że nie działa syrena przy naciskaniu pilota funkcje się uaktywniały niestety syrena nie. Wygląda, że alarm jest sprawny bo przy próbie otwarcia drzwi kluczykiem światła zaczynają mrugać syreny jednak nie słychać. Przy otwieraniu i zamykaniu auta słychać od strony syreny tylko taki szczęk(nie jest to dźwięk zamka centralnego.Pomóżcie bo gonię w piętkę, podejrzewając lakiernika o wstępne przygotowanie sie do kradzieży mojego autka.
Tomek