Jak zamontowac halogeny?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
podlonczyłem halogeny pod orginalne kostki zw przednim zderzaku i nie moge znalezdz 2 konca przewodów gdzie podpiac włoncznik tez orginalny

sprubój poszókac saźlepki na desce rozdzielczej. pod niom bendzie prawdopodobnie kostka do halogenof

Wyłącznik przednich halogenów jest pierwszy od kierownicy po lewej stronie na desce.
Pierwszy od drzwi to regulacja wysokości świateł, a środkowy - nie mam pojęcia.
Gdzie kupiłeś halogeny i za ile ?
Pozdro.

A czy taka Carolina jak moja ma instalkę do halusiów. Ktoś wie Ew. gdzie tego szukać, gdzie może być zakitrane, ukryte, podpięte

Cytat:
a środkowy - nie mam pojęcia.

A ja wiem
środkowy jest do spryskiwaczy reflektorow, u mnie niestety jest tylko włącznik ale sie pomyśli o spryskiwaczach na spokojnie

Halogeny z tego co0 sie ostatnio dowiadywalem to,
Nowe :
1. serwis 450zł/szt
2. sklepi np. octopus 260 zł/szt
Używane:
1. oryginalne 350zł/komplet do 450zł/za komplet
2. giełda oryginalne lub nie od około 280-300zł/za komplet

to juz wiem gdzie jest przełoncznik od halogenów tylko problem jest troszke wiekszy bo nie ma przy nim przewodów.Rozkrecałem juz deske i szukałem pasujacej kostki ale bez skutku.W zderzaku buły odrazu kostki tylko schowane troszke głebiej a w srodku nie ma .

Cytat:
2004-01-08 12:03:50, pankuba pisze:
A czy taka Carolina jak moja ma instalkę do halusiów. Ktoś wie Ew. gdzie tego szukać, gdzie może być zakitrane, ukryte, podpięte

ponawiam pytanie

Cytat:
2004-01-15 23:01:29, oozy77 pisze:
to juz wiem gdzie jest przełoncznik od halogenów tylko problem jest troszke wiekszy bo nie ma przy nim przewodów.Rozkrecałem juz deske i szukałem pasujacej kostki ale bez skutku.W zderzaku buły odrazu kostki tylko schowane troszke głebiej a w srodku nie ma .

Właśnie mam ten sam problem. Halogeny podpiąłem pod kostki, ale drugiego końca kabla nie mogę znaleźć. Myślałem, że pod zaślepką będzie na mnie czekała kostka, a tu nic. Kiedyś MisiekTS umieścił instrukcję instalowania halogenów, ale właśnie podłączanie elektryki było pokazane dosyć niedokładnie.

Ozzy77, wiesz, że potrzebujesz jeszcze przekaźnika??

Kto wie dokładnie, jak to trzeba podłączyć?

Ja juz wiem w naszych nowych corollkach trzeba zmienić manetkę, bo włączanie halusiów jest w manetce. Wiec to nie takie proste

Cytat:
2004-06-18 14:28:28, pankuba pisze:
Ja juz wiem w naszych nowych corollkach trzeba zmienić manetkę, bo włączanie halusiów jest w manetce. Wiec to nie takie proste

A wiesz, że to by się zgadzało. W tamtej instrukcji gość się podłączał pod kostkę pod manetką. To znaczy, że kable są w komplecie, tylko trzeba sprawdzić, co z czym popodłaczać. I można by się podłączyć dodatkowym przełącznikiem. Muszę to sprawdzić.

Cytat:
W tamtej instrukcji gość się podłączał pod kostkę pod manetką

A gdzie można znaleźć tamtą instrukcję?

Cytat:
2004-06-29 15:21:57, wojstank pisze:
Cytat:
W tamtej instrukcji gość się podłączał pod kostkę pod manetką

A gdzie można znaleźć tamtą instrukcję?

Poszukaj na tym forum postów niejakiego MiśkaTS

no chyba ża ktoś te posty wywalił

Cytat:
Poszukaj na tym forum postów niejakiego MiśkaTS

Poszukałem i znalazłem, ale niestety bez żadnych zdjęć - zamiast nich są puste miejsca .

Może ktoś wie gdzie są zdjęcia?