Pomoc w sprawie toyoty corolli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich.Mam pytanie może ktoś wie gdzie zdobyć opis techniczny-dane techniczne do toyoty corolli 1990r silnik 1.6 16v
autko troszke sie psuje a nie stać mnie na mechanika fakt że jest to wersja amerykańska ale większość częsci jest taka sama jak w wersji europejskiej.
pozdrowienia dla wszystkich
d-kamion@go2.pl

Cytat:
2004-06-17 13:24:03, KAMION pisze:
witam wszystkich.Mam pytanie może ktoś wie gdzie zdobyć opis techniczny-dane techniczne do toyoty corolli 1990r silnik 1.6 16v
autko troszke sie psuje a nie stać mnie na mechanika fakt że jest to wersja amerykańska ale większość częsci jest taka sama jak w wersji europejskiej.

No to w takim wypadku chyba najlepiej będzie jak sobie sprawisz książke typu "Sam naprawiam". Poza księgarniami są też te książki do tego modelu na allegro.
Jeśli faktycznie chcesz naprawiać sam to tam jest wszystko dokładnie opisane

O.. link jest tutaj: allegro

Ja kupiłem swoją na giełdzie za 15 zł (używana) sprawdż też moze akurat trafisz

"Biblia" Etzolda to podstawa

W księgarniach - szczególnie tych technicznych kupisz bez problemu. Ja mam nowszą bo z 92 i nabyłem bez problemu. Pamiętam ( kupowałem jakieś dwa tygodnie temu) , że były też książki do starszych modeli - więc odwagi !

Cytat:
2004-06-17 13:24:03, KAMION pisze:
pozdrowienia dla wszystkich
d-kamion@go2.pl

No popatrz a ja mam wersję europejską, też szukam dobrego opisu technicznego a do mojego rocznika (99) znalazłem opis tylko do wersji amerykańskiej....

Tak na poważnie to mam 2 CD-ki, system Mitchell on Demand o Japońcach niestety właśnie wersje amerykańskie (czyli najmniejszy silni to 1.6).

Wojstank