[ wiadomość edytowana przez: wwtcka dnia 2004-05-29 15:09:27 ]
| « Poprzedni | Następny » |
wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław | I oto efekt
[ wiadomość edytowana przez: wwtcka dnia 2004-05-29 15:09:27 ] |
bisua TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Wrocław | Pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje Yarek zyskał new image |
WilK Black Magic Prowansja | Bardzio łanne |
wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław |
no właśnie ograniczenia prędkości na drogach zaczynają być wkońcu caraz bardziej realne |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | miodzio wygląda, terza będzie jeszcze większe just cruisin' |
Darus TOYOTA DRIVER Lexus IS300 Wrocław | No fele kozak :p A kto je przywioz ? Pozdro |
Kwieczor TOYOTA DRIVER Yaris Luna 1,3 3D Buczek | bardzo miodzik
bardzo się podoba - KOZACKIE !!! tylko ile taki komplecik kosztuje (alu +gumy) ??? tak na oko to z 3,5 - 4 kpln ??? le warto, jak bedę tyle miał to też poszaleję pozdrawiam, Kwieczor |
Kwieczor TOYOTA DRIVER Yaris Luna 1,3 3D Buczek | bardzo miodzik
bardzo się podoba - KOZACKIE !!! tylko ile taki komplecik kosztuje (alu +gumy) ??? tak na oko to z 3,5 - 4 kpln ??? le warto, jak bedę tyle miał to też poszaleję pozdrawiam, Kwieczor |
grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | super wyglada na glebie i na 16"
tylko male pytanko.... jaki jest rozmiar felg na szerokosc i jak jest z obcieraniem i ranty blotnikow przy glebie? |
wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław | jeszcze nie obtarło nic rozmiar felg to 7x16 ET38 opony 195/45/16 |
Artoone TOYOTA DRIVER Toyota Avensis Krakow | Heloł
no to teraz pełny wypas super autko się prezentuje na takich alumkach pozdr |
Yaryś TOYOTA DRIVER Yarowóz WAAAWAAA | bardzo ladnie to wyglada gratuluje zakupu. chyba pierwszy Yarek w TKP na 16? |
Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | wtyczka widzę że nowa praca daje już znać o sobie nieźle nieźle to pojeździj trochę i wsadzaj 17" |
Stachu TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Poznań | Dobrze, pieknie i tak ma byc Gratuluje, wyglada godnie Nastepny Yaris na 16, oby tak dalej, Crit tez kombinuje.... chyba... |
przemo_z TOYOTA DRIVER Toyota Avensis Świdnica | No bomba Już nie mogłem patrzeć na te czarne koła bez kołpaków... Aga mówi , że jej także się podoba i ze chce takiego na urodziny A co to za nowa praca i dlaczego ja nic nie wiem! |
GIEN YARIS SOL Wrocław | a ja widziałem Cie dzisiaj na mieście.atko prezentuje się naprawde super.fele rzucają się w oczy |
GIEN YARIS SOL Wrocław | a ja widziałem Cie dzisiaj na mieście.atko prezentuje się naprawde super.fele rzucają się w oczy |
![]() mekintosh TOYOTA FRIEND Grand Vitara & Honda ... Warszawa | Bardzo ładne. Nowe felgi i od razu nowy samochód
|
grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | wojtek a jezdziles juz w 3-4 osoby? tyl nie dobija? |
| « Poprzedni | Następny » | |