Następca Yarka??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co wy na to cudo ??

http://www.automotorundsport.de/d/71658nowy Yarek???

Podobny do Yarisa... no ale z tego co pamiętam to Toyota projektowała ten samochód z zewnątrz, a wnętrze robiło PSA
Citroena C1 już gdzieś pokazywali...

Podoba mi się ale osobiście wolę większe samochody - bo to malństwo mniejsze od Yarka jest

ale światła ma ładniste

A tu zdjęcia na potwierdzenia słów Pigletta - współpraca z Francuzami:

Następca Yarka będzie większy, Aygo jest odpowiednikiem Citroena C1 i Peugeota 107, wielkości ... Fiata Pandy.

Cytat:
2004-11-25 11:36:18, Jackal pisze:
Następca Yarka będzie większy, Aygo jest odpowiednikiem Citroena C1 i Peugeota 107, wielkości ... Fiata Pandy.

ahaaa ale dużo lepiej wygląda niż...Panda.

Cytat:
2004-11-25 11:36:18, Jackal pisze:

ahaaa ale dużo lepiej wygląda niż...Panda.

No ba!!!

W najnowszym (grudniowym) Auto Motor i Sporcie znajdziecie zdjęcia obu modeli (Aygo i nowego Yarisa - a właściwie Sciona xA ze znaczkiem Toyki).

afu
http://www.scion.com/drive/gallery/drive_xa_gallery.html
silnik z 1.5 108Km z Ts. w srodku ladnieszy niz na zewnatrz...

Spoko. W USA Scion jest przeznaczony dla młodzieży i studentów. Yaris w Europie często robi za auto rodzinne, więc wnętrze zmienią, dostosowując do europejskich gustów.

Nie chce zaczynać nowego wątku - już w sprzedaży, póki co w Japonii ale i do nas dojdą

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2005-02-02 09:09:36 ]

W tym Aygo fajne są tylne kółeczka przesunięte na maxa do tyłu ma w sobie coś ze smarta.

fajowwweeeeeeeeeee
jakby mnie było stać na wymianke to bym się zdecydował

Mi się podoba wnętrze - ładniste

Ależ to brzydkie...

W srodku przypomina mi nową fiestę...

Ale zdjęcia same w sobie ładne.

IMO ładniejszy od obecnego Yarisa, tylko znowu we wnetrzu na samym środku jest "budka suflera", której nie trawię.

Cytat:
2005-02-02 09:46:54, Hicks pisze:
W tym Aygo fajne są tylne kółeczka przesunięte na maxa do tyłu ma w sobie coś ze smarta.

A ja tego nie toleruje
Na parkingu w markecie ktoś walnie wózkiem z zakupami w tył samochodu i już trzeba będzie felgi prostować i wymieniać wahacze z tyłu...

+ za ładne zdjęcia

Pozdrawiam. Propagator

Ja też wolę normalne kółka czyli klasyka
Propagatorka

Pesymiści - kółka są fajne
Pozdrawiam, Inseminator

Cytat:
Aygo jest odpowiednikiem Citroena C1 i Peugeota 107,

Z tego co gdzieś niedawno wyczytałem to nie tylko odpowiednik ale taki sam samochód. Toyota opracowała płytę podłogową, reszta wspólnie z PSA a robione będą w jednej fabryce- o ile pamiętam na Czechach. Znaczki firmowe będą przyklejać przy wyjeździe z fabryki w zależności od zapotrzebowania .

Cytat:
2005-02-03 11:38:44, Kafar pisze:
Z tego co gdzieś niedawno wyczytałem to nie tylko odpowiednik ale taki sam samochód. Toyota opracowała płytę podłogową, reszta wspólnie z PSA a robione będą w jednej fabryce- o ile pamiętam na Czechach. Znaczki firmowe będą przyklejać przy wyjeździe z fabryki w zależności od zapotrzebowania .

Wbrew pozorom, autka będą się różnić wizualnie. Karoserie będą nawiązywać do innych modeli każdej z marek, wnętrza też mają się różnić.