http://www.automotorundsport.de/d/71658nowy Yarek???
| « Poprzedni | Następny » |
Krasnoludek TOYOTA DRIVER Czerwonoskóry okolice Warszawy |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | Podobny do Yarisa... no ale z tego co pamiętam to Toyota projektowała ten samochód z zewnątrz, a wnętrze robiło PSA Citroena C1 już gdzieś pokazywali... |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | Podoba mi się ale osobiście wolę większe samochody - bo to malństwo mniejsze od Yarka jest
ale światła ma ładniste A tu zdjęcia na potwierdzenia słów Pigletta - współpraca z Francuzami:
![]() |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | Następca Yarka będzie większy, Aygo jest odpowiednikiem Citroena C1 i Peugeota 107, wielkości ... Fiata Pandy. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice |
ahaaa ale dużo lepiej wygląda niż...Panda. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice |
ahaaa ale dużo lepiej wygląda niż...Panda. |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | No ba!!!
W najnowszym (grudniowym) Auto Motor i Sporcie znajdziecie zdjęcia obu modeli (Aygo i nowego Yarisa - a właściwie Sciona xA ze znaczkiem Toyki). |
Yaryś TOYOTA DRIVER Yarowóz WAAAWAAA | afu
http://www.scion.com/drive/gallery/drive_xa_gallery.html silnik z 1.5 108Km z Ts. w srodku ladnieszy niz na zewnatrz... |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | Nie chce zaczynać nowego wątku - już w sprzedaży, póki co w Japonii ale i do nas dojdą
![]()
[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2005-02-02 09:09:36 ] |
Hicks TOYOTA DRIVER Yaris 1.3 Sol Wawa | W tym Aygo fajne są tylne kółeczka przesunięte na maxa do tyłu ma w sobie coś ze smarta. |
Krasnoludek TOYOTA DRIVER Czerwonoskóry okolice Warszawy | fajowwweeeeeeeeeee
jakby mnie było stać na wymianke to bym się zdecydował ![]() |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | Mi się podoba wnętrze - ładniste ![]() |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | Ależ to brzydkie...
W srodku przypomina mi nową fiestę... Ale zdjęcia same w sobie ładne. |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | IMO ładniejszy od obecnego Yarisa, tylko znowu we wnetrzu na samym środku jest "budka suflera", której nie trawię. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | Ja też wolę normalne kółka czyli klasyka
Propagatorka |
Hicks TOYOTA DRIVER Yaris 1.3 Sol Wawa | Pesymiści - kółka są fajne
Pozdrawiam, Inseminator |
Kafar TOYOTA DRIVER Auris Warszawa |
Z tego co gdzieś niedawno wyczytałem to nie tylko odpowiednik ale taki sam samochód. Toyota opracowała płytę podłogową, reszta wspólnie z PSA a robione będą w jednej fabryce- o ile pamiętam na Czechach. Znaczki firmowe będą przyklejać przy wyjeździe z fabryki w zależności od zapotrzebowania . |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa |
Wbrew pozorom, autka będą się różnić wizualnie. Karoserie będą nawiązywać do innych modeli każdej z marek, wnętrza też mają się różnić. |
| « Poprzedni | Następny » | |