| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-08-11 14:39:11 jak ma się instalke do dupy to tak jest. a z dolotem to lipa, chociaz w twoim przypadku to zadzaiała, mam dolot jak przed założeniem gazu i nic nie gasnie na wolnych nawet jak wiaterek dmucha 150km/h. ale to tylko moje zdanie. masz najtańsza instalke zakładaną u pana henia w garazu? |
cmatt LOB MEMBER OPEL SENATOR i OMEGA Kielce | 2004-08-11 15:51:00 Sprubój wymienić filtr od gazu i od powietrza powinno pomóc
Pozdrawiam cmatt |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2004-08-12 18:10:41 czyszczenie regulatora nie zawsze pomaga. jak by to był regulator to na gazie by było ok bo nawet jak masz instalke od pana henia to i tak ma magiczną śrubkę ha ha do regulacji tych że obrotów ps może to zabrzmi dziwnie ale cz kiedykolwiek wymieniałeś świece i kable??????????????jak nie to nie jeżdzij z górki pzdr fomin ..... moiżę to być membrana parownika |
stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2004-08-13 11:01:12 Bardzo mi to wyglada na zuzyta sonde lambda. Mialem taki problem - po wymianie OK. |