Oldtimerclub Śląski - Kto chętny?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie dzisiaj wymyśliłem że może fajnie byłoby stworzyć taki klub zrzeszających właścicieli samochodów wyprodukowanych powiedzmy do roku 1985 (to na razie propozycja do negocjacji). Czy jest ktoś chętny??
Na razie zgłoszenia będę przyjmował tu na forum, a później jeżeli sprawa się rozwinie to może dorobimy się własnej stronki internetowej itd
Pozdrawiam nitro

czemu nie jesli bedzie konkretny Oldtimerclub to chetnie

Chodzi mi o takie sprzęty jak np Twój, czy ewentualnie moja Lancia

Hmmm jest juz jeden.
Kostek keidys pokazywał fotki ze zlotu tegoż klubu :

Fotki

Beata 911 kiedys cos o tym mówiła - mysle ze może Dooh jest cos w stanie napisac o tym klubie

fuj same maluchy, to niejest oldsmobil klub tylko jakis oldsbadziew klub, w takim klubie maluch powinien byc tylko dodatkiem a nie szkieletem organizacji

hmm te zdjecia co pokazales to byl zlot/konkurs chyba wiem ze tam bylem ale pojechalem wczesniej (jeszcze maluchem) i wybierali najstarszego malucha w najlepszym stanie i jeszcz ejakies konkursy i organizowal to PZM

Owszem ale jest w okolicach Zabrza - 30 - 40 kilosów klub oldtimerowych fiatów....
Słuchałem to mimochodem rok temu - ale tamn podobno przewazaja starsze osoby.

Panowie, nie będziemy rozwodzić się nad jakimś klubem dla emerytów. Zadałem proste pytanie: czy ktokolwiek jest chętny na przystąpienie do takiegoż klubu? Utworzymy go sami, tu na Śląsku (jeżeli będą chętni). Więc proszę się deklarować tak, czy tak. Krótko, zwięźle i na temat.

bardzo dobry pomysł...
melduje swojego 125p 1500 zarejestrowany 01/01/1974 jako "szkielet organizacji",
jako "dodatek" - 126p 650 wyprodukowany 78 rok

[ wiadomość edytowana przez: sFiatowiec dnia 2004-08-05 08:15:53 ]

Cytat:
2004-08-05 07:47:08, N_I_T_R_O pisze:
Panowie, nie będziemy rozwodzić się nad jakimś klubem dla emerytów. Zadałem proste pytanie: czy ktokolwiek jest chętny na przystąpienie do takiegoż klubu? Utworzymy go sami, tu na Śląsku (jeżeli będą chętni). Więc proszę się deklarować tak, czy tak. Krótko, zwięźle i na temat.

Ja moge zadeklarować swoje sympatyzowanie z tym pomysłem bo wehikuł mam za nowy

Uwaga ! W sobotę o 17.00 na płycie lotniska w gliwicach przy okazji pokazu Starych Szybowców ma odbyć się (cytat) "można podziwiac zabytkowe samochody Muzeum Pojazdów Zabytkowych Automobilklubu Śląskiego." Jakby co to zapraszam. Wiadomośc z Dziennika Zachodniego.

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-08-05 13:49:59 ]

No to może jakiś spot zorganizujemy? Czy coś?
Spotkamy się, pogadamy, może dojdziemy do jakichś wniosków.
Co Wy na to?
Nie musi być już. Nawet bardziej pasowałoby mi we wrześniu.