MotoNews.pl

Clic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chyba z Polską motoryzacja nie bedzie tak zle,bynajmiej jest jakas sznsa zobaczcie tutaj.co prawda to nie Poonez szkoda,

czemu jak to widze to chce mi sie 6x* ....

toż to wygląda jak 2cv po zderzeniu ze ścianą... najpierw przodem potem tyłem (lub odwrotnie)....

inna sprawa że niby tanie itp... tylko kto się w tym na mieście pokaże ???

jak z bajki "Budowniczy Bob", czy jakos tak

matko jedyna!! alez to wstretne!! nie, nie i jeszcze raz NIE!

jak zobacze na uluicy to uwierzew

"Każdy może prawda krytykować..." no ale faktycznie, cudownie śliczny to on nie jest...

Cóż, przynajmniej jest oszczędny.

Panom się epoki pomyliły, moda na velorexy i im podobne przeminęła gdzieć 40 lat temu.

z dugiej strony dobrze ze sie cos dzieje ale... litosci! dlaczego cos takiego...

Cytat:
2004-10-25 23:26:23, daniel pisze:
jak zobacze na uluicy to uwierzew

daniel ja widziałem filmy z jazd próbnych tego... i pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem czy nie jest 1.IV - nie był

Cytat:
2004-10-25 23:37:00, Nomad pisze:
daniel ja widziałem filmy z jazd próbnych tego... i pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem czy nie jest 1.IV - nie był

Toto jeździ, czy się turla?

Nie no jeździło nienajgorzej... ale wg. mnie "w miarę" wygląd ma tylko cargo (ten dostawczy)... Cabrio było by ok. gdyby nie ta szyba i dach.... trza by sporo je obniżyć...

"Szanse pojawily sie w 2001 roku w ktorym to zarejestrowana zostala firma Clic Car Corporation i przy pomocy mlodych absolwentow Warszawskiej ASP rozpoczely sie prace projektowo-koncepcyjne nad nowym polskim pojazdem."

jezeli mlodzi ludzie uczestnicza w projektowaniu czegos takiego to czarno widze przyszlosc polskiej motoryzacji... przykre to...

Włąćżcie sobie np. opis cabrio i zobaczcie jak koleś w nim siedzi.... teraz już wiem czemu ten dach taki....

i tak jak mówiłem jakby ściąć poł szyby byłby o 6 nieb lepszy....

A mi się bardzo podoba.

Nie wiem o co Wam chodzi.
Przecież właśnie o to chodzi żeby to było małe zwinne i orginalne, a nie kolejne cc czy toyote jaris.

Ja mnie będzie stać to sakupie wersje mini lub pik ap z dizlem.

Na OO będzie jazda za darmoche

A ja inaczej ... ile ma kosztowac cabrio bo musze kupic kobiecie auto

pozdr

Mnie to autko się podoba od kiedy je pierwszy raz ujrzałem. Jest niebanalne i nie przypomina w niczym tych zachodnich pokrak co to teraz je produkują. Chętnie bym sobie takie nabył jako drugie. nie wiem czy się wczytaliście w dane techniczne? Jest ono większe sporo od Malucha i znacznie bezpieczniejsze.

Jak dla mnie to ma w sobie to coś. generalnie nie lubie małych samochodów ale ten jest inny, daje rade, tylko żeby miał ze trzy silniki do wyboru a nie jeden. Oraz żeby wykonanie było na poziomie.

Czekaj ale ja tam widzialem zdaje sie 4 silniki ... czy zle widzialem ?

cyt

SILNIKI
BENZYNOWE:
Lombardini LGW 523 zasilany gaznikiem, 2 cylindrowy, chlodzony ciecza, 4-suwowy, poj. 505 cm, moc maks. 13.5kW (18.25 KM) przy 5000 obr./min, max. moment obrotowy 38 Nm przy 2200 obr./min.

Lombardini LGW 523 wtryskowy, 2 cylindrowy, chlodzony ciecza, 4-suwowy, poj. 505 cm, moc maks. 17kW (23 KM) przy 5000 obr./min, max. moment obrotowy 36.3 Nm przy 2200 obr./min.

DIESEL:
Lombardini LDW502, 2 cylindrowy, chlodzony ciecza, 4-suwowy, poj. 505 cm, moc maks. 9.8kW (13.4 KM) przy 5000 obr./min, max. moment obrotowy 28.7 Nm przy 2400 obr./min.

Lombardini LDW702, 2 cylindrowy, chlodzony ciecza, 4-suwowy, poj. 686 cm, moc maks. 12.5kW (17 KM) przy 5000 obr./min, max. moment obrotowy 39.5 Nm przy 2000 obr./min.

Ciekawe ile te cabrio bedzie kosztowac (jak bedzie)

Eee tam straszna kaszana z wyglądu i nie ma co porównywać tego czegoś z maluchem. To jest jakiś koszmarek
Kto tym będzie jeździł?

A i nie ma się chyba za bardzo czym podniecać, jeśli porównamy to coś z maluchem, który bądź co bądź powstał na początku lat 70-tych.

Poza tym... Nawet jak to coś będzie kosztować powiedzmy te 10-12K PLN, to i tak lepiej kupić normalny samochód...

Dobrze że coś ktoś robi, ale efekt jest jak na razie chyba mizerny...