Fotki mojego Malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wreszcie mam zescanowane fotki Malacza...fotki znajdują sie w profilu,może narazie nie najlepszej jakości,będą zmieniane niebawem...proszę o ocenke samochodu.

Ja już ci powiedziałem co sądze. Jest spoko la troszkę za mało na fotkach widać. Siakoś go troszke niżej.

Wiem wiem...jak mówiłem fotek będzie więcej,i zmienione...wszystko jeszcze zależy od kolegi Mocha,który ma część (niewywołanych) zdjęć z moim Boberem a te fotki co są to troszke powiększe i wrzuce jeszcze raz na F&F

a ten czerwony z avatarka to czasem u kmnie na ulicy stal i raz sie z nim scigalem. a przynajmniej podobny.

Jeździłam nim. Autko bardzo, bardzo ZADBANE. Ładne felgi. Oby tak dalej

Dzięki piękne Agniesia...mam nadzieje że powiedziałaś (napisałaś) to szczerze a nie z dobrego wychowania Wiem że jeszcze nie jest idealny,ale pracuje nad nim...narazie lekka przerwa w modyfikacjach,spowodowana brakiem środków Mam nadzieje że niedługo kolejne przeróby...Jeszcze raz pięknie Ci dziękuje za pare miłych słów

P.S tak nawiasem mówiąc niewiedziałem że Beż jest twój HeHe

Wspaniale zadbany maluch. Co dość rzadko sptykane EL bez śladów rdzy, a oglądałem dokładnie! Fantastyczny zapał Marchewy, nie pozwoli mu umrzeć i jestem pewny, że autko to stanie się chlubą Terytorium126p, a mam nadzieję, że zaistnieje także wśród maluchów w Polsce! Jeździłem nim. Perfekcyjne hamulce, fajne, nie stukające tylne zawieszenie (przednie do poprawy), dobry układ kierowniczy. Bynajmniej jak na razie samochód jest dość typowy, widziałem już 1001 maluchów na białych rekinach. Marchewa, STAĆ CIĘ NA WIĘCEJ !!!!! Jak wiesz ja pomogę. Zabierz się za autko, bazę masz FANTASTYCZNĄ.

Thx Moch...ale z tą chuba Teytorium to może przesadziłeś,bo narazie z tego co wiem jest nią autko Manuala Może jak sie rozkręce to będe mógł z nim konkurować...ale niechce takiej atmosfery z klubie,auto robie dla siebie a nie na pokaz,czy do konkurencji z kimś...A co do tych rekinów ...mam nadzieje że w przyszłym roku je zmienie...jeszcze niewiem na co...ale będę coś kombinował,bo jak sam zauważyłeś maluchów na rekinach jest 1001...i to mnie boli.No nic,jeszcze raz thx za pare miłych słów.

Tu macie fotki malucha Manula, chluby klubu Terytorium
przód
tył
autko doptracowane. Zapraszam do oceny.

dopracowane powiadasz? to dziwne bo pamietam ze na terytorium go krytykowales mocno za co ci sie tez niezle dostalo... zmieniles zdanie?

Kurcze bo mi ten temat jakos umknal. Bardzo ladny i zadbany. strasznie podobaja mi sie zaspawane laczenia blach ale tablica na zderzaku mi sie niepodoba we wnece zderzaka tak. no i to co dla mnie najbardziej sie liczy czyli dlubniety silniczek. jak ja bym mojego kaszla dostal w takim styanie w jakim jest Twoj to bym bardziej op niego dbal

Czy chciałeś mi może w tym momencie zasugerować że ja o swojego niedbam? No...może różnie to bywa...ale często odemnie samochód przycza Tata,więc sam rozumiesz...ale zapewniam cie że nie robie nic na szkoda mu

Nie chcialem napisac ze JA niedbam o SWOJEGO jesli chodzi o jego blache. Kucze przecierz napisalem na samym poczatkuze zadbany

Cytat:
2004-08-20 23:49:02, moch pisze:
przód
tył

Ale ocochozi?
jak to gdzies slyszalem-ten maluch jest jak swinka morska-ani swinka ani morska

Cytat:
2004-08-20 23:49:02, moch pisze:
przód
tył

Wiesz to nie jest miejsce na ocene malucha Manuala. Ale jak już zacząłeś.
Zanim ktoś coś powie złego albo dobrego o nim to ja jeszcze napisze że wszystko jest tu zrobione własnoręcznie. Nie bardzo pasuje przedni zderzak ale Marian też już to zauważył. Jest teraz jeszcze ŁADNIE oklejony. Jest extra wnętrze. Prawdopodobnie będą jakieś alusy. Namawiam go na lekką glebe, ale zobaczymy. To nie ma być auto do sportu tylko zwracające na siebie uwagę. Więcej sie za właściciela nie wypowiadam, mam nadzieje że Manual nie będzie na mnie zły za tą wypowiedź. Pease MANUAL .

I raczej nie ma co porównywać obu aut bo panowie idą w dokładnie przeciwnych kierunkach.

Dla mnie ten beżowy Bis to koszmar i mam nadzieje ze mi się nigdy nie przyśni.

o w morde ten bis to jest jakas awaria... na WT sie nadaje... jak mozna bylo tak zburaczyc to auto...

Jeszcze parę foteczek, jeśli ktoś niedokładnie obejrzał. Bardzo dużo fotek robiono temu autku w Zvoleniu. Wzbudzało podobno według relacji świadków naocznych duży podziw.
1
2
3
4
5
6

7
8

P.S. Na WT była poprzednia wersja tego autka. Ta wersja na WT się nie znajduje. Proszę nie insynuować

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2004-08-21 11:56:49 ]

a mi sie ten bis niepodoba. ale uwage zwraca napewno

wole nie komentowac coby nikogo nie urazic ale ogolnie to chyba jakies jaja sa

usuncie zdjecia tego bisa zeby nikt sie na nim nie wzorowal przy przerobce swojego malaka

-----------------
Franky Garage

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-08-21 21:35:35 ]
[ powód edycji: temat... ]