Stacje benzynowe, paliwo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakie stacje benzynowe panowie polecacie ?? Chodzi mi o sprawdzone paliwo, bez dolewek ?

mam na mysli stacje w krakowie

Wiesz Kolego ja moge powiedzieć co i jak w Łodzi,ale może to niema znaczenia...więc jeźli chodzi o stacje polecam Statoil i Orlen tam z regóły tankuje i niemiałem przykrej niespodzianki...natomiast kiedyś po drodze na jakieś wiosce sie zatrzymałem na stacji X z przymusu...to później bluźniłem cały dzień...dobrze że tylko nalałem pare litrów na dojazd,bo inaczej bym nie wytrzymał...i tak niemogłem prawie dojechać...straaasznie przerywało.Kolega Moch może potwierdzić...sam jechał ze mną na tym "paliwie?" Pozdrawiam

Tak, rzeczywiście jechałem maluszkiem Marchewy. Mały przebieg, niby wszystko EKSTRA a tu normalnie nic ... autko drgało, nie chciało jechać. Dosłownie na półsprzęgle! TRAGEDIA.

ja na geancie bo tam najtaniej i lata spoko

Naszczęście gówniane paliwko sie szybko skończyło...praktycznie zaraz po wizycie Mocha i zatankowałem już normalne paliwko ze stacji które polecałem wyżej...i narazie jest okej,nie przerywa...czesze wzystkich aż miło,tylko ludzie oczy robią

Ja wczoraj tankowałem na nowej stacji w okolicach żywca "mixpol", tankowałem bezolowiową 98 (za 3.69, czyli tyle samo co 95). Autko fajnie bryka, nie ma roznic do Vpower(ktory w mojej okolicy stoi po 4.42zl).

Ja polecam: shell, orlen, jet i bp. No i jeszcze sa stacje przy auchan, tam jest tanio i paliwko nie jest najgorsze.

Ja unikam małych stacji z zapijaczoną obsługą. Nie tankuje na BP bo raz zalałem syf a po drugie jest drogo. Pozatym :

Pewnie: Shell, Esso, Orlen

Tanio: Stacje przy hipermarketach z 1 pracownikiem w budce zamiast całego sklepu

Oldschoolowo: stary CPN z białymi krawężnikami

Jeśli chodzi o Katowice to mogę polecić właśnie Jet'a, Orlena i BP autko jeździ bez problemu. Natomiast odradzam stacje z jakimś p*****ym "zielonym autkiem" to paliwo poprostu śmierdzi (nie wiemm co za idota wypuścił to na rynek) ostatniej zimy tylko raz to tankowałem i parę dni później maluszek padł (woda w paliwie i zamarznięte przewody ) Mam nadzieję, że właściciel tych stacji też jeździ na tym gównie

A Gdańsku pewniaki to Lotos (rafineria gdańska), orlen, BP, shell, aral, no i najtańsze Neste (samoobsługowe)

simon: ja leje dosc czesto na farmie strusia. stacja moze i wyglada na zapuszczona ale pb95 jest ok. No i maja tylko to i rope Ale jest tanio....

Narazie mogę polecić Orlen i Jeta

Ja Orlena też mogem polecić bo tankuje i jeszcze nie miałem przykrej niespodzianki...a Arala już w Łodzi niema.wykupił wszystkie stacje Shell...do Shella też mam zaufanie.

Nie polecam statoil w zabrzu na ul.wolnosci Robia walki na ilosc paliwa!!!litr paliwa u nich to kolo 800ml.czyli niezly przekret!!!!
Wiekszosc przekretow robia pracownicy,bo to co zostanie jest dla nich.

J pare razy bylem w lodzi i tankowalem na ESSO i wydaje mi sie ze dobre paliwo tam maja.W wawie polecam shell na ostrobramskiej i na wale...natomiast nie polecam ORLENU bo juz na nich to u mnie sie kazdy przejechal...poza tym nie wierze ze 95 i 98 za ta sama cene sie czyms roznia.
Co do orlenu to dam przyklad-moj znajomy pracuje u typa co wydobywa piach z Wisły i ma takie uzadzenie ktore sie nazywa jakos HANOMAG to poglebiania itp.Urzadzenie strasznie czule na paliwo.Wzial rope z orlenu i przestal banglac-poszedl to typa z orlenu i mowi:"co ty mi za lipe dales-ja chcialem do HANOMAGU"na co wlasciciel orlenu"trzeba bylo powiedziec to bym ci dal z drugiego dolka