| « Poprzedni | Następny » |
Anonymous Niezarejestrowany | Mam zamiar sam kupic espero ale sie troche obawiam bo to daewoo nie wiem co zrobić mam nadzieje że mi poradzicie. Mój prywatny e-mail [email protected] |
piotr-ek | Nie obawiaj się. Sprzedali tyle aut, że rynek będzie wymagał części, a skoro rynek będzie wymagał części, to zawsze się znajdzie jakiś producent zamienników. Przecież to czysty biznes. |
Pycel Passat 2.0TDI CR Xenon Warszawa | nawet jeszli padnie daewoo w warszawie to jest jeszcze daewoo w korei a i tak wiekszosc czesci mechanicznych czyli zawieszenie i silnik kupujesz Oploskie. |
Anonymous Niezarejestrowany | Zoltar a ja kupilem w lipcu 1999 roku w salonie espero nowke za 32600 wiec chyba dobra cena nie |
Zoltar Fajne Gdańsk |
Dobra, a jaki silniczek ? |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | >Zoltar a ja kupilem w lipcu 1999 roku w salonie espero nowke za >32600 wiec chyba dobra cena nie O kurcze, też bym tak chciał. W 1996, jak kupowaliśmy z ojcem, kosztowały trochę więcej |
piotr-ek | Martinezzz a mój ojciec w 1980 roku dał 3 pensje za TV Rubin i jeszcze po znajomości! |
Dariusz Espero 2.0 CD Sosnowiec |
No to Twój stary musiał sporo zarabiać , bo wtedy w Rubin kosztował niemal 10pensji . |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa |
Hehe, też miałem rubina. Jak one się pięknie paliły |
| « Poprzedni | Następny » | |