| « Poprzedni | Nastpny » |
Mata04rally Fiat 126p Kozy | Moze ktos zorganizuje na tesco w bielsku jakis zlot malucha albo ogolnie fiata!!!!!!!!!co wy na to?????moze jakies spotkanie????albo moze ktos wie kiedy i gdzie jest jakis zlot w okolicach bielska!!!!a jak juz ktos planuje taki zrobic to prosze was zeby byl w sobote!! |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | ja mylaem wanie o Tyskim spociku...hmm coz mozemy pomysle... |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | ee na tesco to lepiej nie
w rzeszowie np na parkingu tesco przebilem kolo, a szlifierka z tesco sie spalila, same tragedie |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biaa | Ja niestety jestem przeciwny takim zlotom, zwaszcza w Bielsku, niestety zawsze wyglada to tak samo, Niektrzy poprostu sie za bardzo podniecaj i jezdza bokami po skrzyowaniach i jest oglne buractwo i debilizm (oczywicie nie wszyscy, ale niestety wiekszo, i potem sie dziwei ze ludzie s niechtni rajdowc. A anjbardizej wkuza juz to ze, jak zorganizuj prbe to frekwencja jest niziutka, zato kazdy organizuje sobie prbe we wsnym zakresie, pomiedzy ludmi z zakupami i wzkami.
A najwiekszy polew miaem po kjs w skocozwie, tam dopiero wida co i jak. wszyscy co wypadli sbo wirowali strasznie po parkingu na zakoczenie, a najgorsze jest to ze stwarzali zagrozenie, jedynie paru ludzi pokazo klase - tych ktrzy nie musieli wirowac bo kazdy wiediz kim s i co umieja. Np Mody Frycz - spokojnie wbi jedynke i odjecha sobie, albo na dwupasie, kazdy zapierdziela jak gupi, a jeden z maluchowej czowki pyka sobie spokojnie 80 po dwu pasie i mia wszystko w dupie Tyle odmenie, a Wy mozecie sie zgadzac ze mn albo i nie |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biaa |
mwisz o naszej rajdwce?? |
Krzemowy Fiat 126 Skoczw | Dajcie spokj z tym "KJSem" w Skoczowie, wstyd i haba, pomyle e tam mieszkam |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biaa |
Te |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biaa |
no fakt, koles pena kulturka, ale xdzikem jak si ten koles na parkingu popisywa masakra a jkjs by fajny z punktu widzenia pilota |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biaa |
Z punktu widzienia kierownika tez |
| « Poprzedni | Nastpny » | |