| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-10-19 14:20:00 Witam
Mam taki problem z mostem tak mi sie wydaje jak jade normalnie jest wszystko ok ale jak puszcze gas autk dziwnie sie zachowuje a jak przycisne gas puzniej auto jakb uciekalo w bok co to moze byc sprawdzalem drazek stabilizacyjny mostu ale jest ok. Co to moze byc ??? |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-10-19 22:01:43 |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-10-19 22:22:25 Zbieznosci nie mam ustawionej na przednich kolach.Chodzi o to jak jade na luzie i wcisne gas to auto rwie do przodu ale tyl lekko znosi w prawo i ta sama sytuacja jak odpuszczam gas.kola nie blokuja sie sprawdzalem na luzie swobodnie sie kreca.Moze byc tak przez krzywe felgi ????? |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-10-19 22:41:10 Sprawdz czy hamulce nie blokuja.
Sprawdz drazki raz jeszcze - poruszaj nimi - "powies" sie za wal, i popatrz czy nie chodzi - przod tyl. Mozesz miec wyrabane gumy w drazkach. Sprawdz amortyyzatory! Pamietaj - auto w gore, most w prawo, auto w dol, most w lewo. Nie kombinowales nic ze sprezynam iostatnio? |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-10-19 23:00:21 Sprezyny wymienialem na uzywki hmm jutro sprawdze to co mowisz.
Pozdro |
ryzu91 21072-poszła na żyle ... Mielec | 2004-10-19 23:26:17 Witam. A może tylko wystarczy jak zmienisz gumy na drąszkach stabilizujących. Ja miałem podobnie i po wymianie tych gum (10szt. po 2 na drążek) jak reką odioł. Guma z biegiem lat traci swoje własciwości. Koniecznie to zrób przed zimą bo nie dasz rady jezdzić jak bedzie zucało tyłem przy kazdym puszczeniu gazu lub podczas redukcji biegu. koszt jednaj gumy to ok 5zł. podczas wymiany musisz uzyć imadła do wciśnięcia nowych gum w drązek a potem trzeba wcisnac jeszcze tulejki w te gumy lub poprostu je wbić. jak się zdecydujesz to daj znać napisze ci bardziej szczegułowo jak to zrobić.
Pozdrawiam |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-10-20 09:37:20 Dzis nie mam czasu sprawdzic ale juro zobacze co to moze byc.To sie stalo tak nagle odczowalne albo wczesniej nie zwracalem na to uwagi.
Dziekuje za wszystkie rady Pozdrawiam. |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-10-21 22:02:38 Sprawdzilem wszystko i doszedlem do wniosku ze to sprezyny lub krzywe felgi.Po za tym wszystko jest w pozadku Dzieki za pomoc podro |