| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcinb SYMPATYCZNY GOŚĆ Ładna Samara Chrzęsne | 2005-08-16 00:36:16 Może ktoś by miał ochotę wybrać się na Turniej Rycerski o Pierścień Księżnej Anny.
Turnirj Rycerski w LIw-ie Ja będe po nocy także do LIw-u dotrę na godzinę 16.00. |
Stoki_W-wa SYMPATYCZNY GOŚĆ AveD4-D/2109/FSO125ME Warszawa | 2005-08-22 21:39:18 No ładnie ,dopiero teraz (czyli po imprezie) po długiej niemożności dostępu do netu, przeczytałem post Marcina. Tak się składa że byłem na tym turnieje przez 2 dni, ponieważ mam tam działkę i to 3 metry od ogrodzenia Muzeum Zbrojowni. Był ze mną Andrzej-Zamość z Sylwią i Tabusiem Polo oraz ich kolo z klubu-Jogi wypasionym Tabancikiem 601 i było gites. Oprócz żiguli , samarki i 07 (i mojej rodziny) nikt nie rzucił mi się ze znajomych w oczy choć Kombiaczek stał przy domku .
Zapraszam za rok. |
![]() Andrzej_Zamosc SYMPATYCZNY GOŚĆ Citroen Xantia/Traba ... Corby,Northants,UK | 2005-08-23 12:19:41 Tak właśnie...
Łomża (piwo oczywiście) i szarlotka z ukraińskich traw i polskich jabłek rządziło ;] Wspólnie i w pełnym porozumieniu odbyło się u Stokiego na działeczce spotkanie integracyjne LKP i CT ;] Pozdrowienia i podziękowania dla naszego gospodarza. |