| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-09-30 22:31:46 Hmmm imo dziwny pomysł......
Zalezy jak auto ma wyglądać..... Widziałem kiedys jakiegos kadeta coupe cos takiego i to nie pasuje do lini starych aut..... Skoro kolega moze zrobić tozrób jak bedzie ładnei to obszyjesz a jak nie to co za problem wyrzucić.... |
![]() Kwadrat125 F&F Sympatyk Fiat 125p Mielec/Kraków | 2004-09-30 22:42:13 Powiem szczerze ze nie darze tego pomyslu entuzjazmem, cos takiego zamontowal sobie do duzego fiata moj sasiad z garazu (byly pilot wiec moze stad to zamilowanie do wskaznikow),
i tak naprawde ani to nie dodaje uroku, ani to nie jest szczegolnie przydatne, jedynie troszke denerwujace bo ogranicza widocznosc przy lewym slupku, a do zestawu wskaznikow ktore ty wymieniles domontowal jeszcze wskaznik zluzycia paliwa w danym momencie...no ale zrob jak uwazasz w koncu to ty masz sie dobrze czuc w swoim samochodzie pozdrawiam |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2004-09-30 22:45:15 Pat: w maluchu siedzisz dośc blisko słupka i dośc powaznie to bedzie ograniczać widoczność. |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2004-09-30 23:13:06 wg. mnie to tjunink,ale każdy robi to co lubi... ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2004-09-30 23:20:08
Ale za to będzie dokładnie widzał wskazania zegarów Ja bym się dobrze zastanowił nad tym pomysłem, nie lepiej by to było ładnie w deske wkomponować?? |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2004-10-01 09:24:02 Maskekk cieczy powiadasz??? To chyba by w malcu temperature płynu do spryskiwaczy mierzył |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2004-10-01 10:10:08 Tak, zywica tania, jasne nie ma problemu. A robiles cos kiedykolwiek z zywicy ? Bo jak ja zobaczylem kilka takich uchwytow na zegary home-made z zywicy to sie zalamalem. Szukam czegos takiego do R5 na dodatkowe cisnienie doladowania (skalowane w barach), dodatkowe cisnienie oleju (skalowane w barach) i moze wskaznik AFR jak dokupie czujnik i wrzuce w nowy wydech sonde Lambda. Ceny za takie zabudowy na slupek sa raczej duze :/ Ostatnio wpadl mi do glowy pomysl podjechania do jakiejs fimy od Car Audio bo oni robia rozne zabudowy przeciez i moze jakos taniej wykonaliby tez cos takiego. |
MAGNUM 125 Reda | 2004-10-01 20:26:12 tresc topicu się troszkę zmieniła ale ja jeszcze o tych zegarach na słupku.. w maluchu faktycznie siedzisz blisko tego słupka a pomyślałeś o ryzyku wyrznięcia w te zegary głową?
wiem, napewno bedziesz miał kubełki i wielopunktowe pasy.. ale zawsze bedziesz je zapinał? nawet podczas wyskoczenia do sklepu po zakupy? a stłuczka może sie zdarzyć wszedzie.. moje zdanie takie- ni e montować nic na wysokości głowy. P.S. głowa się zagoi, szwy zdejmą.. ale oko? tu chyba tkwi największy problem, prawda? sorki ale mam dzis trochę pesymistyczny nastrój.. |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2004-10-01 21:44:00 noco racja panowie to racja.chyba wyladuja gdzie indziej..przynajmniej temperaturka. |
moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2004-10-01 22:02:44 Zrób sobie konsolkę centralną. Na boczkach obszyj skórą i będzie estetycznie |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2004-10-01 22:26:27 albo kup z jakiejs imprezy sti |