Moja rajdowka ukochana(foto)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako że większosc z was juz pokazywała swoje auta to i ja nie będę gorszy,a wkoncu mogę go pokazac szerszej publicznosci i nikt nie dostanie spazmów ze smiechu od razu wyjasnię parę rzeczy zeby potem nie było wątpliwości:auto było robione o to zeby się nim scigac ale jezdze nim rowniez na codzien.jako ze jest to rajdowka nie dbalem zbytnmio o co poniektore niedociagniecia,liczy sie czysta uzytecznosc i praktycznosc tego samochodu.zapreaszam do ogladania.

no i przepraszam za autko ale fotki pochodza z kreciolka w olkuszu i tam byl troche brudny a pozostale robione o 6:30 wiec jest na aucie rosa

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2004-09-29 21:52:42 ]

No w tłumie to sie nie wyróżnia.

i reszta fotek bo tamte widze nie dzialaja

Widzę tylko jedną fotkę-ehh ta interia . Proponuję republikę-wieeele szybsza.

Z tego, co widzę, to taki cicho-ciemny Takie mi się podobają najbardziej Brakuje mi tylko klatki...no bo skoro to rajdówka...

Jest OK

Cytat:
2004-09-29 21:56:59, RUFF pisze:

z dobrego źródła wiem, że puchacz już zamówił komplet spojlerów, także to tylko kwestia czasu...

Widynek, takiej ładnej klapy bambino nie wziąłeś

O,o,o... to ja musze sie dogłębniej przyjrzeć.. pracy mojego przyszłego blacharza
Poochaty autko całkiem w cipke... tylko fele są hmm no nie pasują

Poochaty ja widziałem Twoją bryke ostatnio na kręciole i wygląda bardzo ładnie, ja nie lubie przekombinowanych samochodów, w końcu najważniejsze i tak jest pod maska

no mi sie podobie.... szczegolnie tył samochodziku i siedzonka Jedno "ale" Dlaczego zderzaczki sa czarne a nie chrom??

moje zdanie znasz autko mi sie bardzo podoba (ty mnie zaraziłeś na rajdoffke ) a silnik to dla mnie byłby idealny chetnie bym sie zamienił

Cytat:
no mi sie podobie.... szczegolnie tył samochodziku i siedzonka Jedno "ale" Dlaczego zderzaczki sa czarne a nie chrom??

tak wlasnie czekalem kto sie zapyta otoz juz mowie:jeden zderzak dostalem od widynka i idealny nie byl.drugi byl od lukasza i nie dosc ze byl sfatygowany to byl peknity i zgiety na srodku.wiec proces klepanie i prostowania musial zostac na obu pokryty farba.a czarny mat ladnie wyglada.co do felg mcqueen:moze nie sa piekne jak klasyczne atsy,ale maja dwie wielkie zalety-sa holernie tanie,maja szerokosc 4,5 cala wiec idealna do malucha no i byly robione do auta ktore wazy ponad tone (125p) wiec w 600 kilogramowym maluchu na kreciolkach sprawuja sie idealnie,bo sa po prostu mocne.ostatnio zreszta w olkuszu jadac z peyoo walnelismy dosc mocno felga i nic.ani sladu

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2004-09-29 22:48:46 ]

Jest czym jedzic.Jak dla mnie jest niezle

Mnie sie tyz podobie...,
bardzo ciekawy kolor nadwozia,
jeszcze tylko klateczka no i wogoole miodzio

POZDRAWIAM

Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

2004-09-29 21:56:59, RUFF pisze:

--------------------------------------------------------------------------------

z dobrego źródła wiem, że puchacz już zamówił komplet spojlerów, także to tylko kwestia czasu...

Czy to miała być aluzja skierowana w moją strone?

Poochaty auto ładne.
Widze że klapa chyba ta co Krzemowy chciał sprzedac widynkowi w kraku ???? Dobrze kojarze ???

Szkoda ze serwer łypie.
Co do czarnego matu to lezy u mnei komplet - na zime o ile nie pójdzie do ludzi tez bedzie na takim zestawie......
Powód dokładnie taki sam jak twój - zderzak jeden pogiety a chromowac sie nie opłaca....

narzekacie na zderzaki a one wlasnie pasują ! strasznie mi sei podoba... i tak klapa cud miód i orzeszki

poochaty tak trzymac nic nie zmieniać wygląda git ,a w te otwory w zderzaku idealnie wejdą mocowania do halogenów

klatka juz bardzo dawno temu byla tylko potrzebna byla poochatemu szybka gotowka i trza sie bylo pozbyc.

pozdro

ps. auto kozak, najwazniejsze ze silnik mocny jak nie wiem co. na filmiku z olkusza (ktory juz jest ale nie mam serwera) widac jak auto chwyta w pewnym momencie twarda nawierzchnie i niemal wystrzeliwuje. zreszta jak jechalismy do olkusza ostatnio to moj kant zdychal a poochaty za mna dlugimi zapodawal )

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2004-09-29 23:36:51 ]

Witam Ładna masyzna niestety rozumiem ten ból jak auto i do rajdów i na co dzień. Ale da sie z tym żyć a co do wyrózniania sie w tłumie:
Kumpel do mnie ostatnio:
Bede tuningował fure, no wiesz przyciemnie szybki, naklejke jakąs dam, bedzie sie wyrózniał......... Dość

Tylko doradź kumplowi ,że szyby muszą być okejone tylko najpostszą domową metodą oczywiście z zachowaniem jak największej ilości pęcheżyków poeietrza, a co do naklejek to najbardziej wyróżni go w tłumie Bad Boy lub słynny diabełek