| « Poprzedni | Następny » |
speed_pn Opel Omega B Caravan Poznań | witam, szukalem i nie znalazlem :/ pytanko.. co ile km nalezy wymienic olej i filtr w TD? i drugie pytanko jakiego oleju najlepiej uzyc zima do disla? |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | co 7500 bez, a co 10000 z przeplywomierzem
|
Mr_B MV6 kombi+LPG Koszalin |
?? |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | pewnikiem sie sypie jak nie wymienisz oleju na czas
[ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2007-11-05 10:45:44 ] |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | ło jeja jeja... no diesle nie wszystkie mialy przeplywomierz powietrza, a po nim jest wlasnie rozroznienie... |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | Brayan nie dziw się chemik dobrze prawi. Są takie i takie. Mój jest z. |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa |
Twoj to wogole nie pasuje do tego tematu ![]() |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | qrka Gieroy - myslalem ze masz DTI... a to nie? Hmmm... ciekawe zatem czy ten moj nieszczesny interfejs polaczylby sie z DTI... |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | Szlachetne TD. A chyba zaglądaliśmy pod maskę? A może i nie. |
speed_pn Opel Omega B Caravan Poznań | koledzy wrocmy do pytania.. tzn jakiego oleju najlepiej na zime uzyc? jak juz bede zminial filtr to olej tez moze zmienie na inny.. obecnie castrol ![]() |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec |
Pojechałeś z koksem...ni chu chu, nikt nie zrozumie o co chodzi , poza tym, nie wiedziałem, że można zmienić sam filtr oleju, nie zmieniając oleju, no chyba, że go wylewasz, wymieniasz filtr i ponownie wlewasz...
Moim zdaniem powinieneś się powstrzymywać od pisania takich porad... |
magila_one Omega X25DT SilverPe ... sosnowiec |
zostaw castrol jest dobry do silników Bmw, a nawet dedykowany.. 10w40, jest ok czy to zima czy lato.. a ile przebiegu ma twój motor..?? zresztą na forum pisane już było o olejach, filtrach i innych gadzinach.. wystarczy troche się wysilić i okiełznać wyszukiwarke.. ona prawde Ci powie..
temat kibel !!! |
speed_pn Opel Omega B Caravan Poznań | no szukalem ale nie wszystkie odpowiedzi znalazlem np.. po ilu km nalezy wymienic filtr i olej.. tego nie znalazlem.. co do silnika to juz nakulane jest 178000km.. |
magila_one Omega X25DT SilverPe ... sosnowiec | słabo szukałeś.. ja znalazłem conajmniej kilka topów w których jest mowa o oleju + TD..
pozdrawiam |
![]() Tom_J LOB NET MEMBER Tczew |
no, no po tylu kilometrach to rzeczywiście czas wymienić filtr i olej |
speed_pn Opel Omega B Caravan Poznań | )) nie no coz.. olej wymieniany byl ok 11 tys km temu wiec spokojnie w ten weekend zabieram sie za moje "malenstwo" |
| « Poprzedni | Następny » | |