[126] Wstawianie klatki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze mi ktusik wytłumaczyc jak to jest, kupuje klatke np. na allegro, wsyztsko ok, robiona z głową, poprostu solidna klatka wyjęta z samochodu, w jednej częsci, i teraz pytanie, jak ja mam ja włożyć do siebie?? Głupie pytanie no ale serio nie wiem, jak ją wcisnąć tam?? Przez drzwi czy jak?? No bo ciąć jej przeciez nie mozna nie wiem no Pewnie mnie zbesztacie i wogóle ale serio nie mam zielonego pojęcia

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-10-11 23:06:53 ]

A to jest bardzo dobree pytanie bo takie klatki sie buduje wewnatrz auta wiec jak sie je sprzedaje to trzeba pociac fure albo klatke ale zawsze mozna kupic skrecana.

Jeśli bedzie to jakaś "markowa" kltka lub poprostu robiona z głową to ja rozkrecisz i po mniejszych/wiekszych manewrach załadujesz do malca.

No bo mysle nad wstawieniem czegos takiego, sam napewno nie bede robił, gdzies indziej krzykną mi pewnie jakieś 400-500zł do malca :/ Czyli jak bede kupował to najlepiej skręcaną tak??

Tak

Cytat:
2004-10-10 21:50:05, toki pisze:
No bo mysle nad wstawieniem czegos takiego, sam napewno nie bede robił, gdzies indziej krzykną mi pewnie jakieś 400-500zł do malca :/ Czyli jak bede kupował to najlepiej skręcaną tak??

przedewszystkim proponuje przeczytać załacznik "j" FIA co byś jakiegoś chłamu nie kupił bo ci może krzywde zrobić

Cytat:
2004-10-10 22:52:05, lukaszc pisze:
przedewszystkim proponuje przeczytać załacznik "j" FIA co byś jakiegoś chłamu nie kupił bo ci może krzywde zrobić

jestem w posiadaniu takowego załacznika i moge go udostepnic, ew. skserowac i wysłac.

byłbym wdzięczny za ten ząłącznik :] Wsyztskie dane masz u mnie w profilu

Załącznik "J" na rok 2004.

Zał. "J": Wyposażenie bezpieczeństwa m.in klatki.