| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kaszlak Fiat 126 Bielsko/Sosnowiec | 2004-10-14 12:06:52 Witam wszystkich po dłuuuuuuuugiej nie obecności.
Mam problema ze swoim elem. Coś okropnie puka. Hałas dochodzi z okolic prawego tylnego koła. Zaczyna pukać jak auto jest na luzie i tak poniżej 80 km/h intensywnie stuka, stukanie wzmaga się również podczas hamowania. Dodam, że poduszki są dobre pod skrzynią, spręzyna odpychająca półoś też jest, ale jeżeli przesuwałem półosie to w tej prawej było słyhac uderzenie o piaste, czy to możliwe żeby to ona tak pókała mimo, że jest spręzyna. |
BladyRS Rally126,Fiat 170sx Ruda Śląska | 2004-10-14 22:05:45 Mnie prześladowało coś podobnego Zajmi się tymi stkami u siebie bo od czegoś takiego szlak może trafic srzynie w twoim bolidzie Pozdrawiam |
her_us 126p Jelenia Góra | 2004-10-14 22:57:00 U mnie nie wali nawet bez sprezynek na poloskach.wiec to raczej nie bedzie nic powiazanego z tym..takie moje zdanie |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-10-14 23:03:01 YYYYY a ja z innej beczki a jaki masz hamulec ręczny ????
Bo u mnie stukało jak głupie i p owymianie recznego przeszło - mówie o elegancie bo w flu wszystko nowe..... |