Problem z gg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich załozylem nowy wątek bo szukalem podobnego ale nic nieznalazlo z tym związanego mam pytanie do wszyskich jak odzyskac hasło do gg bo wczoraj samo mi sie gg wyłąćzylo i niemoge go włączyc jak odpalam na innym kompie to kaze mi wpisac haslo niestety hasła niepamietam a jak wpisuje ares e-mail to pojawia mi sie wiadomosc ze adres jest inny niz podczas rejestracji juz mnie trafia bo starcilem wszystkie numery załozylem nowy ale dozyskanie numerów graniczy z trudem i tu moje pytanie czy ktos zna jakis program do lamania hasle oprucz gghack bo ten niedziala

pozdrawaim

moj nowy numer 6647582

prosze o pomoc

Hej
Jest taki program gdzies w inernecie Programy do wyciagania haseł z plików konfiguracyjnych Gadu-Gadu oraz Tlenu. Wersja pod konsolę. - zapuszczasz na dysku i zczytuje Ci haselko
Wierze,ze sobie poradzisz ale jakby co - daj znac

Jesli to nie pomoze - bo wpisujesz to haslo i nadal nie dziala, to znaczy, ze mogl ktos Ci sie wlamac na konto gg i zmienic je - niestety zdarzalo sie to w przeszlosci.

Pozdr

Zdarzyło się to m.in. mnie. Niestety mimo wielu monitów do ekipy GG, nie dostałem odpowiedzi...

Profesjonalne podejście do klienta...

no wlasnie pamietalem ze Ty miales problemy z gg ale niemoglem odszukac wątku ale stwierdzam ze moje gg jest stracone trzeba bedzie wszytsko od nowa zakladac

Jesli dobrze zrozumialem - nie pamietasz hasla do swojego konta gg - nawet na swoim komputerze? - Jesli tak - postepujesz wg. tego co napisalem A jesli nie - to slucham Moze moje 15 lat praktyki cos pomoze
Pozdr

no wlasnie niepamietam hasła do serwera gg na swojego kompa pamietam

No to juz nie rozumiem w czym problem - skoro pamietasz haslo na gg na swoj numer, to niezawazne gdzie bys sie nie logowal, na czyim kompuerze powinno dzialac
Pozdr

tzn pamietam to haslo zabezpieczjące profil przed wejsciem ten co sie wpisuje przy włączaniu kompa jesli ktos sobie ustawi .Niepamietam tego hasła do serwera co ustawilem przy rejestracji gg

Ej no to sprawa jest prosta - tak jak ja to rozumiem:
wlaczasz komputer - pojawia sie monit o haslo logowania uzytkownika systemu windows - i to haslo znasz
potem wlaczasz sobie gg i program sie Ciebie pyta o haslo do gg, no wiec wtedy kopiujesz sobie plik do odczytywania hasel gg z tego skrotu,co podalem wczesniej w tym temacie, do katalogu gg, ktory jest u Ciebie na komputerze, gdzie miales zapisane kiedys haslo...zreszta wlaczasz tak jak tam w instrukcji jest opisane,wiec nie bede sie rozpisywal, ale jakby co to pytaj
Pozdr

Jest tak jak mówi MikeB!
Użyj tego programiku i problem powinien zniknąć!!

No pewnie, ze tak jest...lata praktyki.. hehe Nawet Pentagon chcial mnie zatrudnic A tak powaznie, to daj znac, czy juz wszystko dobrze dziala A jakbys i hasla do logowania w windowsie zapomnial - tez moge pomoc hihi
Pozdr

-------------------
Michal...
Mysl przewodnia na dzisiejszy dzien, to "czy da uda mi sie zaprojektowac clime w swojej ladziance...
chociaz z drugiej strony, to bylby zbedny bajer...
bo ja nie potrzebuje tego uzywac"

A jakbym zapomniał hasła do winXP??

No robisz kilka sztuczek magicznych* i wtedy komputer sam Ci pokazuje

Pozdr

----------------------
(*) ktore troche jednak trwaja i wymagaja sporo umiejetnosci