Wymiana zestawu głośnomówiącego ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szacowne grono, sprawa jest następująca: w moim autku jest zestaw (fabryczny ? na takim postumencie z prawej strony konsoli..) pod Erona, chyba T68 sądząc po kształcie. Nie mam takiego telefonu i nie chcę mieć, bo używam Siemesnów ME45, S45, S55. Pytanie: czy wymiana uchwytu z kablem i podpięcie do zestawu audio to jest jakiś większy problem, czy jednak lepiej zostawić to co jest i dopasować telefon Poradźcie mi coś sensownego, bo w Oplu zaczęli się motać - jak zwykle, gdy chodzi o coś innego niż wystawienie faktury . Pozdrawiam i wielkie

[ wiadomość edytowana przez: maraboot dnia 2006-07-24 00:14:27 ]

[ wiadomość edytowana przez: maraboot dnia 2006-07-24 00:15:18 ]

[ wiadomość edytowana przez: maraboot dnia 2006-07-24 01:33:25 ]

Czy w radiu masz obsługe telefonu? Jeżeli nie to masz zainstalowany dodatkowy zestaw głośnomówiący podpiety pod wejście TEL IN do radia, żeby dźwięk z telefonu szedł przez głosniki od radia. Kup sobie zestaw głośnomówiący do swojego aparatu, a wywal to co masz w samochodzie.

Cytat:
2006-07-24 06:02:02, actom pisze:
Czy w radiu masz obsługe telefonu? Jeżeli nie to masz zainstalowany dodatkowy zestaw głośnomówiący podpiety pod wejście TEL IN do radia, żeby dźwięk z telefonu szedł przez głosniki od radia. Kup sobie zestaw głośnomówiący do swojego aparatu, a wywal to co masz w samochodzie.

Mam audio CCR 2006. Wyjąłem kostkę z uchwytu telefonu i podłączyłem do niej jakiegoś Sony-Erona mojego kolegi. Wszystko działa, radio się ścisza itd. Nie chce się mi tego wymieniać, a odpowiedni Eron na allegro kosztuje c.a. 50 zł. Szkoda kupować zestaw do Siemensa i patroszyć konsolę, zwyczajnie mi się nie chce. Dzięki za odzew.

No to jak ci się nie cce to kup sbie eron'a pasującego do zestawu i zmieniaj kartę...

po co zmieniać kartę? kartę można zdublować
ja np mam era tandem i po sprawie

Racja, najlepsze rozwiązanie, ale swego czasu wyniosłem się z Ery, gdzie też miałem tandem na jednym numerze. Teraz mam Orange. Kupuję Erona, nawet mi się spodobał.