Czy będą pasować?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2004-01-27 01:41:41, Adminek pisze:
ET to ET i niema różnicy czy to felga aluminiowa czy stalowa ja mam w moich alumach (bryka do obejżenia w naszej galeri) ET 28 i to jest raczje minimalne ET jakie bezproblemowo mozna używać w Espero jak złozyłem felgi z ET 23 to tyły delikatnie zaczynały juz obcierać przy dobijaniu.! W wiekszości katalogów do espero podają ET od 38 do 33 ja spokojnie moge powiedzieć że na 15" kołach ET 28 chodzi bez najmniejszych kłopotów oczywiście mówimy tu o 7" kołach bo 7,5" to już może mieć klopoty przynajmniej z tyłu wtedy trzeba by mieć ET>30, niezdażyło mi sie żeby coś optarło itp.!

No właśnie, chcę kupić te felgi
Felgi
Tylko to ET=26 Czy nie będą obcierać.

hmm..chyba nikt nie udzieli na to pytanie odpowiedzi bo zdajsie nikt nie ma felg o tak maly ET..z tego co pamietam to wartoscia graniczna dla naszych samochodow bylo 28-29 szczegolnie ze te felgi sa szersze od standardu..druga rzecz te felgi ktore pokazujesz maja otwor centrujacy o 0.5mm za duzy nie wiem czy dostaniesz pierscien centrujacy o tak malej grubosci..trzeba by pewnie je nieco rozwiercic i zalozyc wiekszy pierscien..

moze ktos ma podobne felgi i sie wypowie ale ja osobiscie bym odradzal ten zakup