FOTKI z ostatniego mini zlotu na Stegnach !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastanawiałem się czy przypadkiem nie zrobić z tego materiału do kolejnej galerii na mojej stronce, ale stwierdziłem jednak, że fotki są tragicznej jakości ze względu na to iż było zbyt ciemno na robienie zdjęć, w związku z czym wżucam tylko tymczasowo na Forum aby każdy se mół zobaczyć...

Zaczynając od lewej:
Srebrny KeyJey, Srebrny Krzysiek-Diackon, Wiśniowy Tomek Mydłowski i Wiśniowy Ja

Zielone postojówki Krzyśka-Diackon'a

Welurowe fotele KeyJey'a z żadko spotykanym pokrętłem do otchylania oparcia zamiast wajchy

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Nowe pokrowce Tomka Mydłowskiego

Nowe pokrowce Tomka Mydłowskiego

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

Espero KeyJey'a

wnętrze Krzyśka

wnętrze Krzyśka

silnik KeyJey'a

silnik KeyJey'a

i znowu welurki

Zdjęcia wcale nie takiej złej jakości, może trochę zbyt mało urozmaicone. Zreszta widziałem je już wcześniej dzieki uprzejmości Diackona. Najbardziej podobaja mi sie fotografie na których widnieje bogate "wnętrze" Krzyska

Dobrze, że te postojówki są zielone, bo inny kolor mógłby bardzo zdenerwować niebieskich...

teraz to w niemczech mnie mogą zielone mundury ścignąć hehe, no zobaczymy, na przeglądzie kazali zdjąć, ale ....
--------- :lol2 --------
Pozdrawiam - Diackon

Lubi co się ma, jak się nie ma co się lubi

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2003-01-12 13:42:21 ]

hmmm ja w moim espero tez mam pokretlo....z ktorego roku jest esperal keyjey`a?

Listopad 97

Panowie Tomek M. i KeyJey, macie eleganckie pokrowce, też mi się podobają !

HenBas! KeyJey nie ma pokrowców! To jest oryginalne seryjne obicie foteli!
...Tomek Mydłowski mówił że to niemcy takie robili!

Cytat:
2003-01-12 19:23:52, ŁUKASZ_GAJER pisze:
HenBas! KeyJey nie ma pokrowców! To jest oryginalne seryjne obicie foteli!
...Tomek Mydłowski mówił że to niemcy takie robili!

Mam takie same jak Keyjey...

Ganz egal !
Ale z tego co widzę, są bardzo "uszanowane". No cóż, dałem sie nabrać, ale tym bardziej mi sie podobają

Witam !!
A mnie się taka inicjatywa podoba, kiedy my się spotkamy koleżanki i koledzy ze Śląska ????
A co do zdjęć to mam kilka pytań:
1. Czy są pokrowce które mają rękaw na podłokietnik (bo wydaje mi się że te Tomka Mydłowskiego takowego nie mają )
2. Jakie wersje miały pokrętło do opuszczania oparcia i welurową tapicerkę (mój ma obie te rzeczy)
3. Oraz pytanie które od dawna mnie gnębi Czy w silnikach 1.5 też się wrzuca wsteczny jak w pozostałych modelach (podobnie jak w oplu) tzn. trzeba podnieść pierścień do góry przed wrzuceniem biegu ???

Witam !
Ad.1 - moje pokrowce (uszyte) mają podłokietnik - możesz zobaczyć na moim profilu,
Ad.2 - podobno są to wersje niemieckie,
Ad.3 - w 1.5 mamy tak samo z biegiem wstecznym