Cytat:
|
2006-09-05 14:27:57, toretto pisze:
zsadnych rzeczowych i solidnych odpowiedzi co to za forum ..pytam o rzeczy a wy mi tu o jakis pierdolach ..nie potraficie odpowiedziec na 2 pytania...co to za forum zero profesjonalizmu...  ..a myslalem ze znajde tu pomoc w sprawach lady bo trafie na zawodowcow ale pomylki sie zdarzaja
|
|
masakra ... ja lady nie mam do klubu nie naleze ale zobaczylem twojego 1 posta to sie osmialem....
mase pytan i piszcie mi na maila bo na forum mi si enie chce wchodzic!
smieszny jestes i tyle, wymagasz od innych profesionalizmu to sam go okazuj !!!!
co do czerwonej lady i twoj RESPEKT do wlasciciela to skad wiesz ze on ci nie pojechal w tam watku?
jak ci napisali deski nikt nie zmienial bo si enie oplaca ale ty mozesz byc pierwszym wstaw sobie jakas chwal sie i bedzie spoko bedzie masterem na tym forum i w ogole laski beda lecialy na zdezaki twojej lady i deske z czegos innego.
zaraz pewnie napiszesz cos rzucajac kukurydza bo chyba tylko tyle potrafisz z tego co widac.. pewnie jakis ziomus z ciebie wiec wroc moze do ogladania F&F tokyo drift a tu si enie odzywajk skoro nie umiesz uszanowac nikogo nie chce ci sie szukac i wszystko chcialbys od reki.
tyle z mojej strony.
[ wiadomo edytowana przez: misiekns dnia 2006-09-06 12:25:30 ][ powd edycji: Cenzura obyczajowa w cytacie ]