Sequent 24 brc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,

niedawno zagazowałem ibizę 1.4 60 km (akk) instalacja brc sequent 24. Od samego początku mam problemy z tą instalacją gaśnie przy przełączaniu z benzyny na gaz , szarpie itp- jak wyregulują na gazie to chodzi kiepawo na benzynie i odwrotnie.. Dewa razy regulowali w końcu gościu powiedział, że są za długie przewody dolotowe do kolektora. Czy może spotkał się ktoś z takim przypadkiem i gdzie to naprawić na terenie wawy i okolic prawda?????????. Gaz był montowany w Auto-Kompleksie na Łopuszańskiej - niestety oni nie radzą sobie z tym tematem. Potem pojechałem na Maciejki do czakrama ale oni jeszcze gorzej mnie potraktowali. Pozdro.

Cytat:
samego początku mam problemy z tą instalacją

tak długo ich nachodź aż Ci zrobią ją dobrze.........muszą oddać auto w 100% sprawne!!!! to jest ich psi obowiązek,więc ciągle do nich jeździj...................co do usterek to poszukaj na forum,i podpowiedz tym partaczom troche,co może być przyczyną......a dolot to może być długi..nie może być za krótki.u mnie od miksera do kolektora jest spokojnie 50cm i jakoś chodzi,,,,,,,,

przysłoń troche dolot powietrza i sprawdź jak wtedy będzie chodził