Nie chce zapalić

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam..Zastanawiam się.Kupiłem Omege B w pażdzierniku ub. r. i nawet przy największych mrozach zawsze nie zawodnie odpalał za pierwszym razem,a w przeciągu tygodnia dwa razy odpalił dopiero za trzecim razem przy dodaniu gazu(trochę go podpompowałem)jaka diagnoza?Czy nie czas na wymianę filtra paliwa.a przy okazji nie mam pojęcia co germaniec z nim robił jakie rzeczy się wymienia standartowo dla spokoju .Ja wymieniłem jak narazie olej,filtr oleju myślę o pasku ale organoleptycznie wygląda dobrze (tak jak póżniej rachunek za silnik w razie czego).z góry DZIĘKUJE ZA RADY KLUBOWICZE aha już poruszałem wcześniej ten temat może błachy ale strasznie mnie wkurw...mianowicie schowek duży u pasażera nie mogę go otworzyć .Po otwarci go siłą , gdy ruszam klamką zamki(te po bokach) wcale nie reagują jeszcze raz dzięki za uwagę i rady pozdr. dla właścicieli naszych limuzyn

jak kupowalem swoje samochody to zazwyczaj zmienialem wszystkie plyny no i paski z napinaczami. W koncu to jest tansze niz remont silnika, no i czasami trzeba lunac na hamulce