I jak z koszulkami??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem się dowiedzieć czy wszyscy którzy mieli dostać koszulki dostali je?
czy paczki doszły ?
czy Pycel rozdał te które mu dałem ??

Maciek GT kiedy możemy się spotkać już tylko twoja mi została

Niestety, ja jeszcze nic nie dostałem, ale może dzisiaj ?
Jak dostanę, to dam od razu znać.

Ja też jeszcze nie dostałem. Ale może dziś dojdzie. Jak wrócę po robocie to może będę miał w co się ubrać

Pozdrawiam
Maniuta

Właśnie otrzymałem informację z domu, że dostałem paczkę z Warszawy !
Ha ha ha, jak wrócę do domu to się wystroję
Dzięki Michał

to dobrze, czerkam na kolejne informacje...

Nie martw sie koszulki ktore od Ciebie dostalem tego samego wieczora mial juz Krzysiek-Diackon, czy przekazal dalej Carbolowi to juz nie wiem.

Ps. Podobno Diackon ma byc ksiedzem ???? ale opowiesc ta to juz calkiem inna historia i ja nie bardzo wiem o co chodzi

Księdzem? No co wy za głupoty opowiadacie?
Przecież on się będzie w wakacje żenił !!!

Lasombra, koszulka przyszła, rozmiar prawie idealny, w kazdym bądź razie przytyć już nie mogę
Wielkie dzięki za kompleksową obsługę.

ja jeszcze nie mam, ale moze jutro???? zajebiscie ciesze sie z tych koszulek!!!!!!! bedzie naprawde OK

Heja!
Dostałem koszulkę!
Tak ogólnie to super! Tyle, że z lekka dla mnie za mała! Cycki sie przebijają szok . Ale to przecie tylko moja wina, że taki rozmiar sobie zażyczyłem. W każdym bądź razie koszulka spoko!
Lasombra spisałeś się !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
Maniuta

No panowie ja tez po zakupieniu koszulek postanowilem troszke schudnac wymiary nie klamia, od jezdzenia esperaczkami brzuchy nam sie robia

Ciesze sie ze juz do czesci koszulki doszly!! czekam na dalsze potwierdzenia

Właśnie dzisiaj otrzymałem koszulina super, ale ten rozmiar XXL to chyba jest na rynek
chiński nie to żeby była mała albo ja za duży, poprostu lubię luźne łachy
Wielkie dzięki za chęci i poświęcenie

Pozdrawiam G

ps. teraz czekam na naklejkę

hehe no to wyposazenie klubu bedzie niedlugo pelne naklejki koszulki no brakuje sztandarow

No koszulkę ja i moją przyszła, druga połowa mamy i są OK, Z Carbolem umówiłem się dzisiaj więc koszulki będą rozdane
Księdzem napewno nie zostanę

al0!

Lasombra powiedzial:
No panowie ja tez po zakupieniu koszulek postanowilem troszke schudnac wymiary nie klamia, od jezdzenia esperaczkami brzuchy nam sie robia

no nie wiem czy mnie ktos pobije...
jak jeszcze we wrzesniu jezdzilem maluchem wazylem 97kg...
teraz 115 na blacie...
ale miejsca jest tak na 225 kg..

skoro takie masz perspektywy to nie moge zalatwic ci koszulki, oni nie szyja na miare.....

Dostalem dzisiaj koszulke!!!! wielkie dzieki!!!!!!!

Wczoraj spotkałem się z Krzyśkiem i już mam koszulkę.
Jak dla mnie przydałby się jeszcze jeden X, ale nic to, do wakacji postaram się do niej dopasować .
Ogólnie O.K.
Oby tylko napisy się nie spierały za szybko .
Pzdr. Jacek.