Dzień - wiadomo niedziela. Jutro jest niedziela. Jedzie ktos? Jak tak to niech do mnie rano zadzwoni to sie też zwlokę.
| « Poprzedni | Następny » |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | Dzień - wiadomo niedziela. Jutro jest niedziela. Jedzie ktos? Jak tak to niech do mnie rano zadzwoni to sie też zwlokę.
|
PAGAN Wwa | mam propozycje ustanowic nowa swiecka tradycje spotkan na gieldzie zeran. ja wybieram sie w niedziele, siedmego marca. wezmie mnie ktos? |
arturw Miłośnik FSO Peugeot 405/Peugeot ... Warszawa | Ja jestem co niedziela pomiędzy 9-12, tak rekreacyjnie. |
Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | po ustaleniach, spotykamy sie jutro przy tylnej bramie, ok 8 |
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | OK |
PAGAN Wwa | cholera jasna, ze tez musze byc chory! ale w nastepna niedziele jade na wielkie zakupy. |
Netom Poldi Warszawa |
O to sie pagan spotkamy, bo ja tesh pewnie będe, no i mam nadzieje ze pozniej na spot tesh pojedziesz |
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | Ktos sie wybiera jutro na Zeran?
Ja jade kupic pieprzone kierunki (moze nawet znajde wlasne |
Lechu Miłośnik FSO Karolina Gdańsk/Warszawa | ja bym się z ciekawości przeszedł, bo nigdy nie byłem. ktoś mi może wyjaśnić jak się tam dostać komunikacją miejską i gdzie jest miejsce ewentualnych spotkań?
|
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola |
Jezeli tylko uda mi sie wydebic auto od ojca (moj stoi bez kierunkow) to moge Ciebie zgarnac jadac na gielde. |
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | up up |
SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | qbk i spajkacz jutro na gielde jadą!!! pozniej napisze na ktorą godziene |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | Ja nie jadę. Po wczorajszym dniu na nartach organizm zarządał snu. spałem 16 godzin z przerwą na obiad i raz na siku w nocy.
Przyślijcie mi z giełdy SMS-a |
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | Ja bede o 8.00 na placu z czesciami.
Jak bede spal na stojaco to mnie obudzcie |
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | Ktos sie wybiera w niedziele na gielde? |
SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | olo i jojo |
Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | ja bade przed 7.
mam do kupienia dwa kolektory gsi dla domela i dla siebie swiatło stopu, o 8 mam szkołe. |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 7 rano??? Zabójstwo! o 8 to jeszcze dam rade. Kto na 8 to niech da znać. |
Wafelj Daewoo Nubira II Warszawa | Będzie moze ktoś jutro kto sie zna na przekładniach kierowniczych ze wspomaganiem?? Bo mam zamiar takową kupić, ale nie wiem jak wybrać |
BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | Bede o 8.00.
Chyba mnie poj!@#$o, ale wstane |
| « Poprzedni | Następny » | |