| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-01-14 15:01:58 Montujesz głośniki za 2 tyś ?
To chyba reszte też super, może 6-8 tyś starczy... |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-01-14 15:49:25 Zobacz tutaj.... Przejzyj glosniki VIFA oraz VISATON. Ceny tam sa tez przyjemne hehe.. A ALPINE jest dla mnie marka wyniesiona przez reklame. I jeszcze jedno... nie wierze.. poprostu nie wierze w głośniki wiecej jak 1 drożne. |
DrA ![]() eS ... | 2003-01-14 16:39:35 ALPINE SPR-174A - gralo to w mojej Omesi przez 1 dzien - TOTALNA PORAZKA !!
Zmienilem na MBQuart !! Teraz jest OK. |
DrA ![]() eS ... | 2003-01-15 19:07:08 Moj kolega jezdzi Trabantem - tez uwaza, ze to REWELACJA drogi Anonimie. Ja mam troszke wieksze wymagania.
Kwestia punktu odniesienia. Ja mam odniesienie do MBQuarta - i tu Alpina wypada fatalnie ( choc mozna jej to wybaczyc bo jest sporo tansza ). Uzywam wzmacniacza Audisona. Natomiast o Twoim rozeznaniu w temacie audio powiedzial mi wszystko text o tubie aktywnej i wybor dwudroznych glosnikow na przod ( bo z tylu to jeszcze ujda ). Pozatym sam zauwazyles, ze nie wiesz dlaczego w/g mnie te glosniki zle graja. To moze zapytasz zanim zaczniesz tyrade w ich obronie... Mi to generalnie zwisa jakich glosnikow uzywasz. Twoj post przypomina syndrom : wszystko co moje jest najlepsze - i nie wazne co to jest. * * LOB * * Exclusive Club Of Opel Omega [ wiadomość edytowana przez: Dramar dnia 2003-01-15 19:55:45 ] |