Prośba o wsparcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakiś czas temu w czasie dyskusji na temat wyborów na ukrainie narodził sie mały pomysł podróży ladą w daleką trasę. na początek powstała strona http://www.wroclaw-kyjiv.prv.pl udało nam się nawiązać już kontakt z kilkoma mieszkańcami ukrainy i mam nadzieję że wiosnę uda się pojechać. w tej chwili szukamy sponsorów w zamian za [promocję i reklamę w czasie podróży. prowadzimy juz rozmowy z gazetą ogólnopolską i stacją radiową o patronie medialnym. prawdopodobnie będziemy mieli też wsparcie z działu promocji miasta wrocławia. Jeśli ktoś z klubu ma jakies pomysły związane z naszą podróżą to proszę i info. Na razie mamy jedną załogę w której skład wejdą:

Damian - fotoreporter
Rafał - odpowiedzialny za kontakty z mediami i władzami
Rogacek - kierowca i mechanik

jesli uda nam się złatwić trochę kasy to będziemy poszukiwać jeszcze jednej załogi. Najlepiej by była to lada.

a czemu ladą a nieTOYOTĄ???????????????????????????????

ale mimo wszystko życzę powodzenia

ladą z wielu powodów. między innymi że jest w lepszym stanie niż koja toyota. po za tym lada bardziej pasuje do tego wyjazdu

BA3 2103 rules Pierwsze autko moich rodziców. Miało 9 lat a wymieniać trzeba było w nim wszystko Mimo tego dobrze wspominam ten samochód Życzę powodzenia w realizacji wyprawy!

jakiej pomocy potrzebujesz?? ja mam kontakty na Ukrainie, głównie z "gór" pochodzące.. a kiedy wyjazd?? łady nie mam, ale kto wie, może golfa zamienię

Noan

WŁASNIE! potrzebuję kontaktow na ukrainie. szukam ludzi którzy pomogli by organizować spotkania z miejscową ludnością, klubami motoryzacyjnymi , organizacjami itp. przydały by się też jakieś noclegi. jedzie z nami koleś który zna ukrainę ( częso tam bywa i a troche język) i on częściowo zalatwi spanie.