Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-01-10 17:04:56 Perzan z jednego przełącznika zrobili dwa jeśli i wycierałki przednie są podgrzewane a jeśli nie to działają razem z szybą ja mam dwa |
![]() Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-01-10 19:29:14 U mnie napewno nie ma podgrzewanych lusterek chociaż mam je ustawiane elektrycznie
a to co pisze kafi to nie wiem czy to jest to ale kiedys na jakieś fotce włąsnie widziałemże przycisk od podgrzewania tylniej szyby był podzielony na 2 |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2005-01-10 20:58:30
Aaaa... to by tłumaczyło dlaczego na schemacie są w jednej obudowie ![]() Ciekawostka przyrodnicza. W takim razie domyślam się już do czego jest u mnie luźne złącze dwustykowe przy silniku wycieraczek. Hmmm... kwestia wyłącznika i szyby, czy jeszcze brakuje mi przekaźnika ? Temat do przetrawienia ![]() Pozdro. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-01-11 00:50:09 Kombinuj Perzan KOMBINUJ!
wszystko co wyczytałeś ze schematu i zobaczyłeś pod machą się zgadza przełącznik jest podzielony jutro może zrobię zdjęcie to wam podeśle rsuhy - tak piszę bo tak mam Pozdro |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-01-11 00:51:19 Kombinuj Perzan KOMBINUJ!
wszystko co wyczytałeś ze schematu i zobaczyłeś pod machą się zgadza przełącznik jest podzielony jutro może zrobię zdjęcie to wam podeśle rsuhy - tak piszę bo tak mam Pozdro |