Zabezpieczenie antykorozyjne autka..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie czy ktoś z was zabezpieczał w Wawie autko jakimś środkiem antykorozyjnym (chodzi mi oczywiście o profesjonalne napylenie środka - również w wewnętrzne profile)???? Czy uważacie taki zabieg za opłacalny i ile to kosztuje i gdzie to ew. zrobić ?????

pozdrawiam

JACO

Ja aktualnie mam zabezpieczony cały samochód, czyli profile i podwozie. Profile miałem robione w wakacje u mojego starego znajomego lakiernika w Sulejówku i nie pamiętam już ile mnie kosztowały ale podwozie robiłem jakiś miesiąć temu i kosztowało mnie około 180pln...
Pamiętam że gdy dawałem fure na konserwacje podwozia i rozmawiałem wtedy z facetem w tym zakładzie, to powiedział że całość (czyli spód i góra) kosztowały by mnie około 500pln a było to w zakładzie który masz na poniższej wizytówce...

Dzięki Łukasz....

A Ty jesteś zadowolony z ich roboty??????

I jeszcze jedno - przed pojechaniem do nich musiałeś najpierw sam we własnym zakresie umyć podwozie autka???

pozdro

JACO

Zadowolony jestem jak najbardziej a pojechałem do nich nieźle ufajdolonym samochodem
Ku mojemu zdziwienu odebrałem samochód po dwóch dniach tak czysty że samemu ręcznie go tak nigdy nie umyłem