MOJE AUTKO - ZDJĘCIA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam do obejrzenia mojej Esperynki. Kolor chyba ładny? Bez dodatków, a jaki piękny.

Szukajcie na liście klubowiczów .

Jaśniej i prościej bardzo proszęęęę!! Gdzie ?????????????

Przejżyj 5-kę do zamieszczenia.

Irek LITOŚCI !!!!!!!!!!!! Jestem zmęczony, śpiący, 20 godzin byłem na nogach, a Ty mi szyframi nadajesz !!!

Chłopie, pod moją ikonką klikaj na Espero 2.0 CD.

No proszę! od razu mi lepiej

Instal GaduGadu, A puki co oceń. Trochę ciemno nie ?

Widzę,że dla efekta nieźle się napociłeś na takie "lusterko" ??! Masz własną myjnię czy co ?? Jestem pełen podziwu ! ops:

Zarabiste zdjecie Number 4

Wyglada jakby mial maske pomalowana )) mi siem podobuje bardzo... 5 z +

HAHA!
Ja widzałem jeszcze te wcześniejsze Twoje fotki które wżuciłeś jako pierwsze!
Te są znacznie lepsze...
Czy mi się wydaje, czy malowałeś tylne kierunki czerwonym szprajem ???

LUDZIE !!!!!! Ten samochód ma oryginalny lakier,żadnych piców i podmalowań.On taki jest !

No, no, a mnie się wydawało, że tylko srebrny jest super !

No, no...
Nie wiem czy można tu zamieszczać fotomontarz
Nieźle!
Pozdrawiam, Darek.

Tak, tak błyszczy się jak po świeżym malowaniu, tylko ze wszystkich stron a nie wybiórczo (może lakiernik miał serce dla klienta),
jako daltonista nie rozróżniający kiedy światło zielone a kiedy czerwone pytam, czy to kolor bordo, fiolet taki jak Jadzwina czy mój monitor nadaje się do wymiany?
Super połysk, jak z reklamy past polerskich.

Jest to ciemny fiolet metalik.tu nie ma żadnego montarzu.Zdjęcia trochę ciemne, a auto dopierio z myjni zjechało.Co tu takiego dziwnego !? Że się świeci ? To chyba normalne! Bardziej mnie samego dziwią kierunki na błotnikach, bo sam nie wiem czy oryginalne!

Irek nie bądź taki skromny , po prostu "te modele już tak mają", że średnią jest niestety kolorek zlekka zmatowiały lub po robotach blacharskich. Jeśli kupiłeś z drugiej reki auto w dobrym stanie to należy sie z tego cieszyć.

Z tych zdjeć kierunków bocznych niestety dokładnie nie widac, wydaje mi się jednak że są one standardowe, mam takie same.

Kierunki są okrągłe.a Co do blachy to robiony był lewy tylny błotnik(patrząc z miejsca kierowcy) poza tym nic.Malowany też tylko błotnik.

No cóż, tylko jeździć.
Ps. co do kierunków to wydaje mi się że moje są bardziej w kształcie prostokąta., ale czy to ma jakieś znaczenie.