| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Remek Stalowa Wola | 2005-02-01 14:08:23 Właśnie otrzymałem kilka zdjęć z jakiegoś Moto Show w Paryżu, impreza odbyła się 3.10.2004 r.
Zdjęcia dostałem od specjalnych wysłanników ale zastrzegli sobie, żeby nie pokazywać ich sylwetek.
Oczywiście foty nie są super jakości, nie są nawet dobrej jakości - więc proszę miejcie to na względzie, gdybym ja tam był, zdjęcia byłyby w dużo dużo lepszej jakości. A dziwię się, że tak to im kiepsko wyszło :/ Sprzęt nie był byle jaki (Sony DSC-P72). Trudno ... przepadło. A teraz zapraszam do obejrzenia galerii. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-02-01 15:47:22 No troszku zmascili, ale co do aparatu to mogli to zrobic, chociaz ten soniak jest raczej tzw babski, czyli wszystko automatic , ale sliczne fotki z niego nie wychodza i tak , do tego balans bieli czasam ijak widac zle wylapuje, no chyba ze cos kombinowali. Jakby nie bylo to zazdroszcze wyjazdu , sliczne co niektore .
P.S. Gdzie te sliczne paryskie hostessy?? , jakies sa ale w oddali i rozmazane . |