Drukarka HP 5550 szwankuje.. help!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie moja cudna drukareczka po świętach zaczęła szwankować, wydruk czasem wychodził poszarpany no i kilka razy stanęła głowica z tuszami. Pokazał sie kominunikat o blokowaniu głowicy.
Zdołałem usunąc kika igieł po choince ale niestety to chyba nie wszystko...
Do tej pory drukarka chodziła jak marzenie więc nie mam zamiaru kupować nowej. Poza tym ta jest naprawdę świetna no i nowa kosztuje kilka ładnych stówek.
Pytanie więc gdzie jest dobry punkt, w którym zrobią mi czyszczenie i ewentualnie naprawę. Bo na razie znalazłem jeden punkt gdzie chcą 100zł za serwis!!! Chyba trochę dużo zważywszy że to może być drobiazg, a jeżeli będzie coś większego to i tak będą krzyczeć więcej za części....
Dajcie jakies namiary w Warszawie.....
A może ktos za piwo zajży do niej?....

ja tak miałem jak zacząłem kobinować z tuszami w mojej hp 840c więc się tamtej pozbyłem teraz kupiłem lexmarka x1170 i te kartridże bez problemu przyjmują zwykły tusz do piór za 3,50 tak więc leje i oszczędzam, a propos ceny to 100 zł to wyraźnie za dużo no chyba że jest coś poważniejszego poza głowicą ja w Krakowie widziałem oferte gdzie głowice czyścili za 40 zł ale jakoś z głowy mi adres wyleciał...