Znaczek fiat 125

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mialem kiedys fiata 125 i mialem go zrobic na bustwo ale mialem powazny wypadek i niestety byl juz nie do odratowania. Z tych czasow zostal mi znaczek oryginalny fiat 125 wloski ktory mial zdobic moja fure. Jako ze nie sadze ze bede mial kanta z przyjemnoscia oddam za friko ten znaczek komus kto ma kanta.

o taki mam

pozdr

Ja chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Byłby piękny znaczek w kombiku,którego też chcę zrobić na bóstwo

[ wiadomość edytowana przez: kaovietz dnia 2003-06-08 21:20:53 ]

OKI masz zaklepany znaczek gratuluje szczegoly dogadamy na privie

pozdr

Pięknie dziękuję!Same miłe niespodzianki dzisiaj,ech są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie...DZIĘKI VDC!

A pamitacie DF 1.6 D

Czy ktos ma taki znaczek od diesla

Korzystając z tematu znaczkowego:szukam przedniego znaczka POLSKI FIAT w chromowanej ramce.A znaczek 1.6D widziałem "na żywo"w takowym fiaciku kilka lat temu.Jak fajnie brzmiał diesel spod maski fiacika

Cytat:
2003-06-08 22:14:19, Zbigniew pisze:
A pamitacie DF 1.6 D

pamiętacie - właśnie dziś na giełdzie w Pruszczu Gdańskim był taki do kupienia - cena 3000zł

Ja chcem kupic chromowany znaczek fso i kółeczko fso chromowane zamiast tego plastikowego na przod

pozdr

VDC mam taki znaczek o jakim mowisz,ale jest problem.Jedna nózka jest złamana

To ze nozka zlamana to nie wazne jest tylko ktory masz kółeczko czy napis FSO ??

pozdr

a ja mam jeszcze taki prostokatny znaczek na przod! jest na nim napis POLSKI FIAT

A ja mam oznaczenie modelu z Syreny-104

Cytat:
2003-06-09 15:47:51, Guncin pisze:
a ja mam jeszcze taki prostokatny znaczek na przod! jest na nim napis POLSKI FIAT

ale czarna obudowa, czy chromowana?