Jaka instalacja LPG do Peugeot 206 1,4 75KM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie,
chodzi mi po głowie pomysł założenia instalacji do 206-ki.Wprawdzie autko jest na gwarancji jeszcze, ale to z czasem minie a cena benzyny jest niepokojąco wysoka.
Wprawdzie w salonie Peugeota powiedzieli, że "nie polecają, bo zawsze sąz tym kłopoty" to ja jednak jestem pewny,że można coś bezproblemowego założyć.Przejechałem już 50kkm na LPG lanosem 1,6 i nigdy nie miałem najmniejszego problemu, no może ewentualnie co zrobić z zaoszczędzoną w ten sposób gotówką
Co byście polecili do silnika 1,4 75 KM, ile to może kosztować - wiem, że kolektor jest plastikowy, więc na pewno będzie drożej przez to.
Zależy mi na instlacji, która będzie dobrze współpracować z kompem samochodu.
Gdzie ewentualnie w woj. łódzkim dobrze montują LPG?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie.

Ja mam sequent24 firmy BRC w takim samym mobilku. Zalozylem przy 2500km. Na poczatku byly problemy ale sie okazalo ze zostala zle podlaczona. Teraz jest juz dobrze. No moze prawie bo pojawily sie szarpniecia przy przelaczaniu na gaz i czsami przy zapalaniu potrafi zapalic i zgasnac. Ale nie dzieje sie nic co by przeszkadzalo w jezdzie. Zaplacilem za ta instalacje 3500PLN i znalazlem sobie serwis w ktorym nie zabrali mi gwarancji w zwiazku z instalacja a nawet powiedziali ze moga jej robic przeglady. Srednie spalanie mam na poziomie 8l. To jest 206SW.