MotoNews.pl

Sprawdźcie co lejecie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Polecam zapoznanie się ze stronką, może chociaż w jakimś stopniu uchroni to Nas przed konsekwencją remontu silników.
Raport na temat kontroli paliw

Eeetam, jesli chodzi o benzyne to leje tylko na jednej stacji Shella raz w miesiacu.

ARAL - forever...

Statoil ruleeez

Tankuję na jednej stacji Shella, tak jak Ptaszyna, tyle, że niestety dwa - trzy razy w miesiącu. Trenuję tam odmawianie gościowi, który mi leje Pb95 do baku i za każdym razem namawia mnie na kupno Vpowera. W aucie nie śmierdzi zgnitymi jajami i dwa razy w roku mam sześciopak piwa za punkty.

Pozdr Czedu

Ehhh, jak tak poczytalem, to znalazlem stacje, na ktorej spedzilem wiele, wiele czasu.... Stacja w Żabcach, w woj. Lubelskim... Pompiarzem jest moj kumpel, za barem stoi moja kumpela Oj wyloilo tam sie troche browarow w wakacje... I poszalalo troche esperaczkiem... Kiedys malo nie wpadlem na dystrybutor Ehhh, ale ze wacha rozcienczana, to wiadomo bylo "od zawsze". Chyba tylko raz tam tankowalem w calej 7 czy 8 letniej historii tej stacji...
Ale na żarcie zapraszam do tej stacji - zadnej mikrofali - wszytsko na swierzo przygotowywane

a ja lałem paliwo koło polkowic przy kopalni sieroszowice czy jakos tak mam efekt wymieniłem 4 tłoki (pokruszyły sie między pierścieniami) . teraz tylko ARAl