PODLASIACY ŁĄCZMY SIĘ :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Trójmiasto coś organizuje to może i ta część polski by coś zrobiła :>
Osobiście chętnie zapraszam do Zambrowa! 60km>bstok, 12okm>warszawka,25km>łomża.

Co do terminu to wszystko można ustalić, mi pasuje każdy weekend, a za tydzień 2tyg. ferii.
Więc? działamy coś?

Info o Zambrowie:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zambr%C3%B3w

[ wiadomość edytowana przez: Jubilerr dnia 2008-01-10 21:27:02 ]

Podlasie leży bardziej na wschód. Łomża, Zambrów to historyczne Mazowsze !

To tyle tytułem przypomnienia z geografii hehe. Przejdźmy do meritum tematu. Jestem jak najbardziej za regionalnymi spotami i zlotami. Niestety, najbliższy możliwy termin na którym będę mógł się pojawić Ładą to (jak już pisałem wcześniej) początek marca. Chyba, że jako pasażer, to wcześniej. Z tego co czytałem na forum były dawniej spoty białostockie, ale jakoś to ostatnio chyba ucichło.

Ale warto się zorganizować i skonsolidować na nowo. Niech reszta forumowiczów z tego regionu też się wpisze w tym temacie.

Pozdrawiam.

Zambrów...fajna miejscowość . Strasznie lubie tamte rejony Polski. A droga na białystok czy przysłowiową"ostrołękę" jest dla mnie jak route 66 kojarzy mi się tym najlepszym...jazda na suwalszczynę lub w okolice augustowa...czyli po prostu do ukochanego lasujak dwa lata temu jechaliśy z żoną ładą do Mikaszówki do włąsnie gdzieś w tamtej okolicy minęliśmy się z jakimś klubowiczem z Łomży ale to było fajne.

Pozdrówki
Pawel

Cytat:
2008-01-10 21:38:22, emde pisze:
Z tego co czytałem na forum były dawniej spoty białostockie, ale jakoś to ostatnio chyba ucichło. Ale warto się zorganizować i skonsolidować na nowo. Niech reszta forumowiczów z tego regionu też się wpisze w tym temacie. Pozdrawiam.

a no były były
fajne czasy
na podlasiu ogólny zastój- już nie pamiętam kiedy ostatnio byłem na jakimkolwiek spocie,a uczestniczyłem w wielu

No to trzeba coś zorganizować a nie narzekać ;P może następny weekend?

Jak z moim tatą jeździlismy w trase cieżarówą do Suwałk to w Zambrowie zawsze był nocleg na parkingu pod kościołem

Cytat:
2008-01-11 00:31:36, Grzesiek pisze:
a no były były fajne czasy na podlasiu ogólny zastój- już nie pamiętam kiedy ostatnio byłem na jakimkolwiek spocie,a uczestniczyłem w wielu

HEJ HEJ CZY KTOS W OKOLICACH BIALEJ NALEZY DO KLUBU LUB JAKIS SYMPATYK? CHETNIE BYM SIE SPOTKAL OSTATNIO JESTEM W PONIEDZIALKI W BIALEJ WIEC.
NARAZIE

w Białej Podlaskiej?
oj raczej cięzko
ja czasem bywam w Siemiatyczach- jakies 40-50 km od Białej Podlaskiej
ale wpadam na kilka godzin w odwiedziny do rodzinki i spadam do domu
w wakacje co innego, bywa że człowiek i na weekend zostanie

Może Galerii Białej?

Ostatnio 45min z parkingu wyjeżdzałem...ktoś troche nie pomyślał ;P
no,ale byśmy ciepło tam mieli chociaż

okolice białej to ile km?
mieszkam na nowym mieście, więc nie wiem czy się łapię

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2008-01-14 23:52:29 ]

Ferie są ;D robimy coś?

Proponuję termin: 9 marzec. Miejscówka: dowolna w województwie.

Pisze się ktoś na większego regionalnego spota ?

PS. Jubilerr - zmień nazwę tematu bo teraz dotyczy tylko części mieszkańców województwa.

emde proszę Cię... nie dramatyzuj

Cytat:
2008-01-10 21:38:27, Pawel_66 pisze:
Zambrów...fajna miejscowość . Strasznie lubie tamte rejony Polski. A droga na białystok czy przysłowiową"ostrołękę" jest dla mnie jak route 66 kojarzy mi się tym najlepszym...jazda na suwalszczynę lub w okolice augustowa...czyli po prostu do ukochanego lasujak dwa lata temu jechaliśy z żoną ładą do Mikaszówki do włąsnie gdzieś w tamtej okolicy minęliśmy się z jakimś klubowiczem z Łomży ale to było fajne. Pozdrówki Pawel

hehe czyzby ze mną?

31-go będę w Siemiatyczach na Rajdzie turystycznym...
przyjeżdżam dzień wcześniej będę nocował w miejscowości Drohiczyn...
Może jakiś spot przy okazji??

Ja bym z chęcią przyjechał ale nie mam czym. Łady już nie mam a w Oplu posypała mi się chłodnica.