hejo.
mam do sprzedania trochę części z silnika 1,8 DOHC z fiata 132 - wersja gaźnik..
mam np:
gaźnik WEBERa - wygląda OK - ja nieużywałem ale podobno był na chodzie - 120zł
obudowę filtra powietrza do tego gaźnika - taka mała metalowa z długą rurą zasysającą - do odnowienia lakier - 30zł
kolektor dolotowy do tego gaźnika - 35zł - lub 20zł do kompletu z gaxnikiem
kolektor wydechowy - 40zł
głowicę z głowiczkami z wałkami zaworami świecami itp - zapłon w bloku, głowica leżała długi czas - trzeba by ja rozebrać i przeczyścić zaworki - te uchylone mogły sie pokryć nalotem z rdzy - ale zawory wyglądają od dołu bardzo dobrze - koła wałków też niewyglądają na zmęczone życiem do tego sa dekle wałków z takimi dużymi śrubami - 150zł/kpl
obudowa - osłona paska nierządu - żółta - wygląda JAK NOWA - albo jest nowa nie ma rys, brudu, wszystkie dziurki i gumki są - i są OK - 75zł
blok silnika z wałem - z wałkiem pośrednim - z osłonkami wału przód tył, z panewkami głównymi, ze śrubami koła zamachowego, łapami, koło zamachowe sprzęgło - ale z rdzą.., wyczuwalne progi w cylindrach itp - 100zł
komplet tłoków z korbami - zero luzów na lini korbowód tłok. tłoki używane - ale spokojnie można na nie robić tulejowanie - mają mały garb

- 120zł/kpl
miska olejowa - ale nie taka płaska rozłożysta - tylko bardziej taka jak w duzym fiacie 1500 OHV stan dobry plus małe wgniecenia.. - 35zł
fotki w przyszły weekend - ale we wtorek jadę trasa POZNAŃ środa GDAŃSK czwartek WARSZAWA , ŁÓDŹ - więc mogę podrzucić na trasie między tymi miastami jeśli ktoś coś większego reflektuje - dojazd na rogatki miasta we własnym zakresie.
wiec jak coś - w poniedziałek wieczorem mogę zapakować do auta..
moj nr 508 042 610
GG 4029895
[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-04-16 00:52:52 ]