NAKLEJKA KLUBOWA - PODSUMOWANIE !!! (zamówienie)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To jest ostateczne zestawienie osób chętnych na naklejkę.
Takie też zamówienie zostało złożone !!! (2003.01.24 godz.21:00)

1. Jakub Kojder (20pln - 1sztuka)
2. Jacek Woźniak (10pln - jedna sztuka)
3. Witold Kubica (17pln - jedna sztuka)
4. Maciej Lisiecki (15pln - jedna sztuka)
5. Darek Walczak (17pln - jedna sztuka)
6. Henryk Basgier (25pln - dwie sztuki)
7. Krzysztof Łuchów (15pln - jedna sztuka)
8. Akadiusz Górnisiewicz (25pln - dwie sztuki)
9. Zbigniew Daniel (17pln - jedna sztuka)
10. Krzysiek-Diackon (10pln - jedna sztuka)
11. Carbol (10pln - jedna sztuka)
12. Maniuta (27pln - dwie sztuki)
13. MaciekGT (10pln - jedna sztuka)
14. QLogic (12pln - jedna sztuka)
15. Grzegorz Mochnacki (15pln - jedna sztuka)
16. Pycel (10pln - jedna sztuka)
17. Lee (15pln - jedna sztuka)
18. Adam-Adminek (15pln - jedna sztuka)
19. KeyJey (10pln - jedna sztuka)
20. qbaj (10pln - jedna sztuka)
21. Lasombra (10pln - jedna sztuka)

Razem zebrałem 315 pln

No to Łukasz jesteś bardzo bogaty, a jak byś chciał sprzeniewierzyć nasze fundusze to może sobie jedną dobrą oponę kupić... albo super pannę na godzinke lub dwie zamówić...

hmmm lukasz zamowiles dokladnie tyle sztuk? czy sa jakies dodatkowe?

Zamówiłem dokładnie tyle sztuk ile jest na liście...
Na gaz mi ledno starcza, co dopiero żebym kupował naklejki dla ludzi którzy MOŻE ŁASKAWIE zechcą ją kiedyś kupić...

P R O T E S T U J Ę ! ! !

ZAMAWIAŁEM DWIE SZTUKI, A NA LIŚCIE WPISAŁEŚ MI JEDNĄ .
Jacek.

Sorki Carbol!
Miałem błąd w notatkach!
Będziesz miał dwie sztuki - spokojna głowa!

...a tak swoją drogą to wpłaciłem już pieniądze na konto firmy PLOTER i pod koniec tygodnia jak dobrze pójdzie to naklejeczki już będę miał...

Może da się umieścić jakiś skan tych naklejek?
Jak oczywiście już je będziesz miał, no i zanim ukażą się fotki z naszymi oklejonymi autami ?

A tak zapytam z ciekawości? Po co Ci skan?
Jeśli będziecie chcieli zobaczyć je jeszcze przed wysłaniem to mogę zrobić fotkę cyfrówką i wrzucić na Forum...

A moze jusz sa? bo jak takto pedze do ciebie

Cytat:
2003-01-31 14:34:25, ŁUKASZ_GAJER pisze:
A tak zapytam z ciekawości? Po co Ci skan?
Jeśli będziecie chcieli zobaczyć je jeszcze przed wysłaniem to mogę zrobić fotkę cyfrówką i wrzucić na Forum...

Przecież o to mi właśnie chodzi.
Nie bądź taki drobiazgowy
To co, możesz to zrobić?
Pozdrawiam, Darek.

SSSSSSSSĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄA

Panowie tylko spokojnie... bez przepychanek.. każdy dostanie swoje zamówienie

Własnie Łukasz mi powiedział, że dostana ale tylko Warszawiacy, a reszta to czekaj tatka latka

Zreszta ja musze mieć na jutro rano, bo potem wyjeżdzam, a wiec Łukasz jak bedziesz do mnie jechał z ta naklejka to tylko uważaj pod Swarzedzem, bo tam podobno jakies karambole się zdażają

Mam już naklejeczki od kilku dni, ale byłem ostatnio na krótkich feriach, więc dopiero teraz się odzywam...
Kiepsko na razie u mnie z wolnym czasem, więc z naklejek będą mogli cieszyć się na razie Warszawiacy bo mam zamiar im naklejeczki wręczyć w sobotę (08.02.2003) na zlocie na Stegnach...
Mam nadzieję że w tą sobotę pojawią się wszyscy Ci Warszawiacy którzy te naklejki u mnie zamówili, bo jakoś nie cieszy mnie perspektywa spotykania się z każdym oddzielnie w środku tygodnia...

Poniżej instrukcja, jak naklejać naklejkę za pomocą folii transparentnej (czyli naszej klubowej naklejki)

Tak wygląda naklejka przygotowana do naklejenia:

A tak wygląda na samochodzie:

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-02-07 11:18:43 ]

Taka drobna rada, zamiast tej rakli którą można zarysowac, a nawet podrzeć folię lepiej uzyc gumowego wałka odpowiedniej szerokości, pozwoli on na włozenie odpowiedniej siły w wycisniecie wody jeszcze przed odklejeniem warstwy folii transportowej co jest bardzo ważne.

Pycel już nakleił !!!
Niestety fotka bardzo słabej jakości

Przytłaczajaco wielkie to wyszło, przynajmniej w porównaniu do wczesniejszej prezentacji, ale to moze z uwagi na słabą jakość zdjęcia

Faktycznie
...czcionka powinna być ciut mniejsza...
FUCK !

Jest tego jednak plus, mianowicie nie bedzie konieczności zbyt czestego mycia tyłka, albowiem mimo brudu wiekszy napis bedzie dłuzej czytelny

Ewentualnie można zrobić tak:

Jeśli ktoś nie chce mieć "nadźgane" na tej czarnej blendzie całego napisu "Internetowy Klub...bla...bla..." to niech sobie wytnie sam adres strony! W końcu każda literka jest oddzielnie i można zrobić sobie taki patent!
Sam adres strony WWW.ESPERO.OF.PL na czarnej blendzie moim zdaniem o wiele lepiej wygląda!
W takim razie możecie sobie poeksperymentować!