Zlooo podaza za nami... ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie sie dowiedzialem, ze znajomemu przytrafila sie na drodze kontrola wlacznie z... badaniem spalin - i to u mnie, w Lodzi!
Katalizator mial wymontowany ale "posmarowal" i pojechal dalej.
Co to za porzadki, to na przegladzie nie sprawdzaja a na drodze moga zrobic niespodzianke? Przeciez to moze skonczyc sie uznaniem auta za niesprawne i odebraniem dowodu!

Cytat:
Katalizator mial wymontowany ale "posmarowal" i pojechal dalej.

Co do smarowania i innych "ciekawych technik" to mam ciekawy artykuł Swoją drogą też się nad tym zastanawiałem przed malowaniem auta, ale uczciwość zwyciężyła

Wiedziałem o takich praktykach ,ale że na taką skalę

Pare ładnych lat temu mój nie za mądry kolega wymyślił ,że w ten sposób wymieni sobie sfatygowaną już ramę rowerową - wymyślił ,że sam wpadnie pod samochód, a klientka mu zapłaci za rower ze strachu przed policją Kwiat polskiej młodzieży

Tak swoją drogą: czy w naszym klubie są jacyś oszołomi na punkcie rowerów????????

Poprzednie dwa posty to znowu JA (niezalogowany) JARZĄBEK ZDZISŁAW.

Oszolomem to ja chyba nie jestem ale pojezdzic po pieknych okolicznocsciach przyrody to sobie lubie.
Kiedys wybiore sie na wycieczke dookola Islandii.

Cytat:
2003-02-21 11:34:47, Anonymous pisze:
Tak swoją drogą: czy w naszym klubie są jacyś oszołomi na punkcie rowerów????????

Są...

Dzieki... :D

Cytat:
2003-02-21 21:03:50, Ptaszyna pisze:
Dzieki... :D

Też uwielbiam rowerek...szczególnie łamanie ograniczeń prędkości na nim...

A taki wyjazd fajna sprawa...

hmmmmm mam drzwi do roboty ....

kto się ze mną trzaśnie

Nooo widzę ,że jest tu trochę znawców tego jak że zacnego sportu, tu mała uwaga - Ptaszyna jak chcesz się wybrać na tę wycieczkę , to się ............................. NIE ŻEŃ

Też miałem takie plany, a teraz........................ to se mogę co najwyżej w kulki pograć

Tomek ja też mam drzwi do zrobienia - może się razem trzaśniemy