| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-16 20:11:43 Panowie poniewaz z powodu mojej sesji dawno nie bylo aktualizacji, to jutro mam ostatni egzamin i jutro robie aktualizacje. Wiec skoro robie jutro aktualizacje prosze was o przypomnienie mi w tym topicu co mam uzupelnic bo moge o czysm zapomniec, wiec wpisjecie.
Z tego co wiem to tak: 1. Dorobic galerie z dzialow Aukasza Gajera 2. Zrobic galerie koreanska 3. Do galerii klubowej dolozyc Diacona 4. Dodac jakis opracoweany przez was temat do dzialu Porady 5 Zmienic menu, albo dolozyc suwak 6. zmniejszyc czcionke w menu 7. ... hmm no wlasnie :D Licze na wwasza pomoc. i jeszcze raz przepraszam za zaleglosci z aktualizacjami, ale sami rozumiecie ,p potrzeby wyzsze ale jutro koniec :D |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-02-16 20:15:13 Trzymam kciuki za jutrzejszy egzam. Mnie najbardziej dokucza to menu tzn. brak suwaka |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-02-16 20:50:56 Sklep w Lodzi (ogolno motoryzacyjny, bardzo dobrze zaopatrzony): AUTO-ART ul. Hubala 3 tel. 6864396
Dobry i tani warsztat pod Lodzia (okolice Andrespola): AUTO NAPRAWA Bedoń Przykościelny - ul. Brzezińska 45 tel. 2134022 - Grzegorz Kołodziejczyk Proponuje dodac gdzies zdjecia i opis MackaGT nt zamontowania czujnika poziomu plynu spryskiwaczy oraz nowa zakladke AUDIO a pod nia PODSTAWY (tutaj ja sie moge troche wyprodukowac) oraz inne wg. Waszych pomyslow. W dziale gaz zabraklo linku do artykulow. artykulow. Ap-Car Łódź ul. Próchnika 19 tel. (42) 6309810 oraz 501284221 czesci karoseryjne czesci zamienne akcesoria oswietlenie paski klinowe paski rozrzadu elementy zawieszenia swiece zaplonowe filtry... pn-pt 9-18 sob 9-13 |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-17 01:02:15 W dziale "Porady" w artykule o wymianie trmostatu, tuż pod tym tekstem:
"...Na poniższym zdjęciu już po robocie. Ponieważ oryginalna gumowa rura łącząca chłodnicę z termostatem nie pasowała do prostego wyjścia w termostacie Oplowskim, zastosowaliśmy rurkę z Nexii 1.8 która idealnie pasowała na miejsce poprzedniczki..." brakuje już od kilku miesięcy poniższego zdjęcia: |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-02-17 09:36:34 Nio zrobić porządek z galerią jaką masz odemnie nieootwierają się powiekszenia fotek..... Podeśle ci na PRIV linka do strony z książką serwisową tak żeby usprawnić dystrybucje bo jak widać są problemy....... ale to za jakiś czas bo musze najpierw ją stworzyc..... nio z mojej strony to chyba tyle.... może jeszcze dodać link do apletu menu na głównej stronie gdyby się komuś nieotwierało żeby wiedział co ma dalej robić...... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-17 22:03:30 Wyslij mi zdjecia na poczte to zrobie z nich galerie :D |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-02-17 22:14:01 Lasombra pierwsza część fotek ze zlotu na śląsku jest na FTPie ONETu podałem Ci na priva użytkownika i hasło Drugą ma Lee GG |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-02-20 11:23:38 aktualizajca strony byla, a suwaka jak nie bylo, tak nie ma Arek |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-02-20 12:14:53 a miał być juz wczoraj wieczorem. |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-20 13:31:58 przepraszam za poslizg w terminie :D ale gwarantuje ze bedzie na 100% albo dzis wieczorem albo jutro okolo poludnia... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-20 13:39:00 snie chcialem zrobic suwak ale dotarlo do mnie ze to jest obecnie malo mozliwe !! poniewaz strona jest w ramkach... a aplet javy ktore jest w menu jest calkiem duzy, po to zeby mozna bylo rozwinac kazdy przycisk maksymalnie, i jak dodam scrolling "auto" to mi wtedy rozjedzie sie cala ramka, i kazdy bez wyjatku bedzie mial suwak w pionie i poziomie !!!
nie wiem na razie jak to usuanac, ale pomysle... moze zmienie aplet na dynamiczny wtedy by sie pojaiwal suwak tylko w razie jak by sie rozwijalo menu... sam nie wiem.. panowie musicie neistety poczekac, bo to nie ejst takie latwe... |
Lee GF8 Katowice | 2003-02-20 14:14:36 el0!!!
ja uzywam Opery 6.5 oraz 7.01 i ja zawsze mam zamiast menu "Applet crashed"... a mam zainstalowana Jave... nie skarze sie tylko po co takie fajerwerki? ja jestem zwolennikiem TXT, ktore nie sprawia problemow... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-20 18:50:08 echh co za ludzie, IE jest za friko, i wbrew tego co mowi wiekszosc, ktora tylko krzycyz na MS i mowi jakie to badzieiwie i tak w domu uzywam WIndows... IE jest bardzo dobra, wszechstronna przegladarka, najlbardziej popularna i majaca najwieksze mozliwosci... i mozna jej uzywac wszedzie... czego chciec wiecej? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-20 18:59:25 Nie wiem jak u was... ale u mnie w rozdzielczości 1024x768 nie potrzeba żadnego suwaka, gdyż widzę wszystko po rozwinięciu bez problemu... Poprostu w przeglądarce pomniejszyłem sobie górne przyciski do minimum i jest OK |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-02-20 18:59:33 IE jest standartem, a tryb textowy to już przeszłość......
Dlaczego mamy się cofać zamiast rozwijać???? |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-02-20 19:05:32
No wreszcie widzę jakąś "bratnią duszę" Bo oprócz samochodu mamy jeszcze wspólne upodobania co do przeglądarek. Niedawno przeinstalowałem Operę 6.05 na 7.02 w tej chwili, ale u mnie się menu otwiera ... Zainstaluj pełną wersję Opery z Javą 1.4.1. albo doinstaluj Jave Sun 1.4.1 Potem w Preferencje/Multimedia uruchom szukanie wtyczek i zapisz ustawienia. Ciekawe czy czasem spotykamy się na forum Opery (TO TUTAJ) A kto nie wierzy, że Opera jest najlepszą i najszybszą przeglądarką na świecie, niech dalej tkwi w błędzie i używa sobie IE Pozdrawiam .O.O. |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-02-21 10:44:41 I jeszcze jedna mala rzecz :)
W Danych technicznych brakuje jednego parametru :) Rozstaw osi tylniej - 1,406 (bez ABS) - 1,423 (z ABS) |
Lee GF8 Katowice | 2003-02-21 12:31:05 el0!!
Lasombra z calym szacunkiem... ale co to za strona jak dziala tylko na dedykowanych stacjach? to nie jest profesjonalne podejscie do tematu... to tak jakby np. onet dzialal tylko na IE!!! wiem ze to wina lezy po mojej stronie... poprostu nie chcialo mi sie szukac godzine pluginow tylko dlatego ze jedna strona nie otwiera mi sie w operze... a wybor co wybrac IE/Mozzile/Opere nalezy tylko do mnie... ps. nie jestem jedynym ktory ma problemy z menu na stronie... ale to juz twoja sprawa czy chcesz aby strone ogladali wszyscy czy tylko ci ktorzy maja IE z java 0,3843864938264... 4 me EOT |