Panowie z KATOWIC !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest was dwóch i zamówiliście naklejki Klubowe. Mam zamiar wysłać wam to w jednej paczce, a w Katowicach już się jakoś w Centrum umówicie i się podzielicie.

Komu wysłać te 2 naklejki?

LECH CIELESZYŃSKI?
GRZEGORZ MOCHNACKI?

Ślij do mnie, Lee podobno co tydzień w sobotę pucuje ESPERAKA na parkingu za lotniskiem więc się jakoś spikniemy

GG

łukasz-to może się dowiem przy okazji jaka jest kolora literów na naklejkach??

Literki są srebrne...
Ale co Ci da teraz ta wiadomość, jeśli nie zadeklarowałeś się na naklejkę gdy ludzie składali na nią zamówienia?
Ja nie mam naklejek "zapasowych" tylko akurat tyle ile było zamówień !

Po co?...no tak...satysfakcja gwarantowana!!!..Jakoś nigdzie nie doczytałem się koloru liter na naklejce...owszem na szybę tylną opisałeś dokładnie ale na blendę??...no chyba,że cholera znów coś przegapiłem!!...Przeżyję przecie...tylko,że jak napisałem do Ciebie przy zamówionku,że zależy mi na srebrnym to było takie proste....trzy słowa odpowiedzi i.... byłbym kolejnym klubowiczem z naklejką

Nie panikujcie tak :)

Łukasz przecież ma cały "projekt" naklejki wraz z kolorami RGB w pliku CORELA.

Ruszcie głową. W pobliżu Was napewno gdzies jest jakaś firma która Wam je zrobi. Oczywiście nie za taką cenę ale zawsze jakieś wyjście jest.

Pozdrawiam

el0!

Lukasz noa problema slij do Grzegorza20CD...

Grzesiu dziekuje Ci bardzo ze utrzymujesz opinie, ze ze mnie taki czyscioszek... "co tydzien"
no ale niestety prawda jest bolesna, od czasu zlotu Bolid nie widzial myjni
na wiosne sie to zmieni!!!

Panie Bogdanie
Nawidoczniej musiałeś przegapić ten fakt, bo jak tylko ruszył pomysł naklejek, zostały zrobione wstępne projekty i virtualne fotki z naklejką na samochodzie, to już wtedy było "trąbione" że literki będą srebrne!
Zresztą to było widać na fotkach które regularnie tu na Forum wżucałem !!! Wystarczyło zajrzeć do tematu:
"NAKLEJKA KLUBOWA - PODSUMOWANIE! (zamówienie)"
gdzie jest prawdziwe zdjęcie tejże naklejki!

Panie łukaszu ! Otwarcie przyznaję, iż, że przegapić mogłem bo tak było już nie raz ...co zrobię?...taki ze mnie człek jak wokół nas świat...ZAKRĘCONY często na maksa! Ale jak widzę posta powyżej to koledzy Cię zdradzili iż posiadasz oryginał projekta w Corelku lub tp. pliku do wykonięcia...więc BARDZOOOOO bym Cię prosiłem o przysłanie mi tegoż materiała e-melkiem...Będę wdzięczny niezmiernie za szybką rekację.Pozdrowionka!

Właśnie dziś poczta polska przyniosła mi do odmu pudełeczko a w nim piiiiiękne naklejki 2 szt.
Jedna jest dla Lee, ale jak ktoś da dobrą cene to sprzedam
OCZYWIŚCIE ŻARTOWAŁEM

Dzięki Łukasz za przesyłkę, jak tylko zrobi się ciepło to zabieram sie za naklejanie
Lee - daj znać kiedy Ci pasuje odbiór to sie jakoś dogadamy

GG