| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-17 15:41:04 Jest was dwóch i zamówiliście naklejki Klubowe. Mam zamiar wysłać wam to w jednej paczce, a w Katowicach już się jakoś w Centrum umówicie i się podzielicie.
Komu wysłać te 2 naklejki? LECH CIELESZYŃSKI? GRZEGORZ MOCHNACKI? |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-02-17 22:28:13 Ślij do mnie, Lee podobno co tydzień w sobotę pucuje ESPERAKA na parkingu za lotniskiem więc się jakoś spikniemy GG |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-17 23:06:34 łukasz-to może się dowiem przy okazji jaka jest kolora literów na naklejkach?? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-18 00:06:03 Literki są srebrne...
Ale co Ci da teraz ta wiadomość, jeśli nie zadeklarowałeś się na naklejkę gdy ludzie składali na nią zamówienia? Ja nie mam naklejek "zapasowych" tylko akurat tyle ile było zamówień ! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-18 01:54:13 Po co?...no tak...satysfakcja gwarantowana!!!..Jakoś nigdzie nie doczytałem się koloru liter na naklejce...owszem na szybę tylną opisałeś dokładnie ale na blendę??...no chyba,że cholera znów coś przegapiłem!!...Przeżyję przecie...tylko,że jak napisałem do Ciebie przy zamówionku,że zależy mi na srebrnym to było takie proste....trzy słowa odpowiedzi i.... byłbym kolejnym klubowiczem z naklejką |
Lee GF8 Katowice | 2003-02-18 08:40:07 el0!
Lukasz noa problema slij do Grzegorza20CD... Grzesiu dziekuje Ci bardzo ze utrzymujesz opinie, ze ze mnie taki czyscioszek... "co tydzien" no ale niestety prawda jest bolesna, od czasu zlotu Bolid nie widzial myjni na wiosne sie to zmieni!!! |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-18 10:22:11 Panie Bogdanie Nawidoczniej musiałeś przegapić ten fakt, bo jak tylko ruszył pomysł naklejek, zostały zrobione wstępne projekty i virtualne fotki z naklejką na samochodzie, to już wtedy było "trąbione" że literki będą srebrne! Zresztą to było widać na fotkach które regularnie tu na Forum wżucałem !!! Wystarczyło zajrzeć do tematu: "NAKLEJKA KLUBOWA - PODSUMOWANIE! (zamówienie)" gdzie jest prawdziwe zdjęcie tejże naklejki! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-18 11:11:11 Panie łukaszu ! |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-02-21 22:05:48 Właśnie dziś poczta polska przyniosła mi do odmu pudełeczko a w nim piiiiiękne naklejki 2 szt. Jedna jest dla Lee, ale jak ktoś da dobrą cene to sprzedam OCZYWIŚCIE ŻARTOWAŁEM Dzięki Łukasz za przesyłkę, jak tylko zrobi się ciepło to zabieram sie za naklejanie Lee - daj znać kiedy Ci pasuje odbiór to sie jakoś dogadamy GG |