Witam!
Szukam wiadomości dotyczących samochodu jaki posiadam więc postanowiłem rozpocząć temat na forum.
Zastanawiam sie jakie jest zdanie innych użytkowników na temat tego autka. Ja póki co jestem zadowolony aczkolwiek nigdzie nie moge znaleźć pozycji wydawniczej czy strony internetowej pomocnej przy naprawie i mniejszych usterkach w tym samochodzie. Chce się dowiedzieć czegoś więcej na temat budowy tego samochodu ponieważ dziedzina wiedzy jaką sie zajmuje nie jest niestety związana w żaden sposób z przemysłem samochodowym a interesują mnie szczegóły techniczne.
Wiem, że seat jest z grupy VW więc pewnie wiele informacji technicznych odnoszących się do VW odnosi się również do Seat'a
Czekam na jekiś odpowiedzi

Jeden ze znajomych posiada toledo pierwszej generacji i jest bardzo zadowolony. Mi sie rowniez podoba (nie mowiac o generacji drugiej no i trzeciej co wlasnie wlazi na rynek) Toledo z silnikiem TDI to dobry wybor moim zdaniem
O tym silniczku moge powiedziec same dobre rzeczy.... no moze poza osiagami. Moja mamuska ma od nowosci Ibizke'99 z tym silnikiem i jak do teraz 185 tkm bez zadnych (odpukac