| « Poprzedni | Następny » |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa |
|
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | Looks good.... ale felgi to trochę pordzewiałe masz.... |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | E tam :)) To mojego ojca :)
BTW to nie kołpaki :)) |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | Rdza ....pewnie wypalona farba od temperatury tarcz hamulcowych.
Kołpak rzecz gustu, którego to podobno nie powinno sie oceniać. |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | To nie KOŁPAKI :)
To alumy... :) |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | Może mam juz mgliste oczy ale......chyba zalewasz |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | A świstak siedzi i zawija w alumy...... Mnie się podobają te kołpaczki - chciałbym to tylko zobaczyć na żywo.... Gdzie je kupiłeś KeyJay????? |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | FELA i tyle :)
![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | Jak na fele to jakoś dziwnie krótką obręcz mają |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | To ile te cuda????? |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | Ale z nas głupaki....... KeyJay postawiłeś aluma przed zwykłym stalowym kólkiem |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | No więc bardzo ładne te alumy i pasują |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | Tak KeyJey, ładnie wyglądają ! Może też inne felgi przymierzycie ? Na tej stronie są "podobne" do Twoich i na dodatek można szybko zamieniać alufekgi |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | Do KeyJey-a.
Ale z ciebie jajcarz.!!!!! |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | W życiu nie można dać się zwariować :)
Humor jest potrzebny każdemu :) |
| « Poprzedni | Następny » | |