Panowie KRAKOWIACY !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest was czworo i zamówiliście naklejki Klubowe. Mam zamiar wysłać wam to w jednej paczce, a w Krakowie już się jakoś w Centrum umówicie i się podzielicie.

Kumu wysłać te 4 naklejki?

DAREK WALCZAK?
JACEK WOŹNIAK?
ZBIGNIEW DANIEL?
ARKADIUSZ GÓRNISiEWICZ?

Hej zapomnailes o mnie Jadzwinie :) (Jakub Kojder)

Pozdr
Jadzwin

To milczenie mam sobie tłumaczyć faktem iż zrezygnowaliście z naklejek ?

Jak koledzy nie maja nic przeciwko to wyslij do mnie a ja juz im to jakos przekaze

Pozdr
Jadzwin

Ja nie mam nic przeciwko ... można by sie umówic na jakims parkingu np. Makro .... a propo panie Łukasz ja zamówiłem i zapłaciłem za 2 nalepki a Pan piszesz że chcesz wysłać do Krakowa tyko 4 dla czterech ???

Gdyby nie fakt, że będzie to okazja do spotkania się, na co chętnie przystaję, byłbym lekko zawiedziony, bo nierozumiem jaki jest problem w wysłaniu do każdego z osobna???
Ale jako, że bardzo chętnie się spotkam z chłopakami nie mam oczywiście nic przeciwko... zakładając, że dostaniemy tę przesyłkę w tym roku

Przesyłkę wasz kolega Jadźwin ma już od kilku dni !!!
Skontaktujecie się z nim ! - jego GG: 2474815

A dlaczego wysłałem to wszystkim Krakowiakom w jednej paczce a nie pojedyńczo?
Ponieważ okazało się, że źle zaplanowałem finanse. Okazało się, że każda pojedyńcza przesyłka będzie mnie drożej kosztować niż to na początku zakładałem, co jest równoznaczne z tym, że gdybym chciał do każdego odzielnie wysłać naklejkę, to musiał bym zfinansować to z własnych pieniędzy - no cóż... i tak już włożyłem w to sporo własnego czasu, ale dokładać na pewno do tego nie będę...

Witam,

Paczka jeszcze nie doszla :((((
Na jaki adres ja wyslales ?

A co do spotkania to jak dojdzie dam wam znac i spotkamy sie np. pod Makro (baaardzo mi pasuje bo mieszkam zaraz obok :))

Pozdr
Jadzwin

Witam

Naklejki sie znalazly. Sa w.... Wadowicach ! Nie pytajcie dlaczego tam ale to moja wina :((((
Bede je mial w czwartek w Krakowie wiec moze w piatek, w sobote albo w niedziele ?

Pozdr
Jadzwin