| « Poprzedni | Następny » |
ukasz7788 Łódź | Według mnie warto, zawsze bezpieczniej ![]() |
Kubek532 Szczecin | Warto, u nas w firmie transportowej mamy w kilku autach. Koszt jest zależny od tego skąd kupujesz, jaki dystrybutor. 98zł miesięcznie kosztuje taka blokada jak kupisz w http://www.alkomaty-sklep.eu/ , i dodatkowo montaż 600zł + kaucja 1000zł. Braliśmy stamtąd to od razu Panowie montują w samochodach. Po 3 dniach od zamówienia przyjechali zamontować. |
Rafisio Kołobrzeg |
Dziękuję za odpowiedź i namiar, sprawdzę tę firmę jestem przygotowany na takie koszty, bo wiem, ile mniej więcej kosztuje montaz blokad alkoholowych przez różne firmy. Właśnie te blokady chcę zamontować w autach firmowych więc na pewno będą przydatne. |
mateuo kraków | Witam,
nie orientujecie się, czy w grę wchodzi tylko dzierżawa? Zna ktoś firmę, która po prostu taki sprzęt sprzedaje wraz z montażem i okresową kalibracją? Z góry dzięki za odpowiedź! |
dobreauta Rabka-Zdrój | Jeśli przytrafiły Ci się sytuacje, że pracownicy byli na podwójnym gazie, to myślę, że warto zastosować to rozwiązanie z blokadą alkoholową. |
Anessour Kraków | Ja akurat pierwszy raz o tym słyszę, ale brzmi na ciekawe rozwiązanie. Jak to działa? |
Anessour Kraków | W firmie rozwiazanie genialne, ale prywatnie dla wlasnej samej kontroli myślę, że również. |
Erazm Poznań | Jestem za, bezpieczeństwo ponad wszystko. |
matixzhand żagań | Przydałoby się w każdym samochodzie |
| « Poprzedni | Następny » | |